Gallery

Kitul Academie pentru o piele impecabila intreaga vara

Saptamana trecuta, la Silhouette Centre de Slabit si Infrumusetare Unirii, am aflat, alaturi de Carmen Bruma, Albertina Ionescu, Diana Matei si Carmen Negoita si multe bloggerite si beauty editori dragi totul despre “Programul tau de frumusete pentru vara!”.
Despre ce este vorba? Despre propunerea Academie Scientifique de Beaute pentru un ten stralucitor, protejat si sanatos, intreaga vara!

Invitatul special al evenimentului, Pauline Fauvarque, Trainer Formator si Export Area Manager Academie, a prezentat aceasta abordare unica si specifica in ingrijirea pielii, ce include patru ritualuri pentru frumusetea tenului si un bronz mai uniform si mai longeviv, concepute dupa metoda unica a brandului Academie: Diagnostic-Prescriptie-Tratament.
In plus, tot in cadrul evenimentului am asistat la un demo pentru tratamentul Hidratant Antioxidant.


Ce inseamna, pe scurt, programul sau kitul de salvare si protejare a pielii propus de Academie pentru aceasta vara?
PURIFIERE, OXIGENARE, HIDRATARE SI INGRIJIRE ANTI-IMBATRANIRE, TOATE IN SLUJBA FRUMUSETII NOASTRE!

• Micro-Dermabrasion Visage & Mains:
Tratament ce curata intens tesutul cornos imbunatatind permeabilitatea pielii.
• Soin Oxygenant Stimulant:
Tratament de oxigenare ce ofera un intens efect de luminozitate, detoxifiere, protectie fata de factorii oxidativi.
• Soin Hydratant Optimale:
Tratament intens de hidratare ce are proprietatea de a oferi si de a mentine nivelul optim de hidratare celulara.
• Soin Hydratant Anti-Oxidant:
Tratament pe baza de Acid Hyaluronic si Vitamina C, ce lucreaza in 3 molecule, astfel ofera protectie fata de radicalii liberi; confera hidratare si o preventie anti-imbatranire!

Tratamentele Academie Scientifique de Beaute din cura de vara sunt insotite de produse pentru folosirea acasa si sunt recomandate clientului de catre esteticiana. Gamele Derm Acte, Bronzecran si Bronzexpress completeaza cu succes programul tau de frumusete pentru vara.

Si, pentru ca, inca de la inceput, Academie Scientifique de Beaute a marcat istoria produselor de ingrijire prin lansari inovatore, am descoperit si testat in premiera si cel mai nou produs de machiaj:
CREMA CORECTOARE ANTI-CEARCAN, 205 lei.
O combinatie wow de ingredienti activi si pigmenti iluminatori intr-un anticearcan cu proprietati duble, de machiaj si ingrijire in acelasi timp.

Pe scurt? Stiinta in serviciul frumusetii, caci Academie Scientifique de Beaute este sinonim cu Performanta, Placere, Eficacitate, Rezultate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *