Quote

KEEP CALM AND STAY SEATED with Diesel

#DIESEL CAMPAIGN
Diesel a avut, ca de obicei, o idee mega-creativă și a lansat zvon în lung și-n lat că vrea să găsească un Chair Executive Officer pentru o saptamana. Provocarea? Oglindă, oglinjoară, cine stă cel mai bine din țară… Ba chiar cel mai bine din lume!

Ca în basme, peste 2.000 de aspiranți inspirați din toate tările s-au unit și au aplicat timp de 4 zile și s-au duelat online în poze trăsnite, giffuri, filmulețe puse pe pagina oficială Diesel pentru această uber-poziție. Iar câstigatorul este…. Daan Vervoot, de 29 de ani, o Balanta echilibrata, dansator de dans contemporan din Belgia. Culoarea lui preferata este albastrul (culoarea denimului), pentru ca se asorteaza cu cearcanele pe care le are dimineata. Daca bea doua beri, e mahmur trei zile. Prietenul lui cel mai bun e Truman, un Greyhound pe care ii vine sa-l pupe toata ziua.

Fotografia lui imi atrasese atentia un “stand jos” in levitare – o iluzie optică foaaaaaarte cool – si chiar aceasta a fost fotografia castigatoare.
“A fi bun la statul (în fund pe scaun) poate că nu îți aduce totul în viață. Dar te poate duce departe, foarte departe”, spune Daan. Și iată că pe el l-a dus departe: a stat pe scaunul de șef la sediul central Diesel o săptămână întreagă, ca în povești, în aplauzele întregii echipe și a însuși bossului mare, Renzo Rosso.

Mai multe detalii găsești pe facebook.com/Diesel/, în clipurile de selecție și în cel final de actiune, super haios, evident, în care Daan povestește despre această experiență uber-cool.


#DIESEL FALL WINTER 2017 2018 COLLECTION

Și, dacă tot am pomenit despre Diesel, nu pot să mă abțin să nu scriu ceva și despre noua colecție care mi-a atras ieri atenția în magazinul Diesel din Băneasa Shopping City
Sub numele Forest Grunge, colecția de tomană iarnă 2017 2018 de la Diesel aduce în prim plan energia brută specifică rock-ului alternativ al anilor ‘90, care se îndreaptă către nord, pentru o excursie și o campare de zile mari, specială, originală.

„Fall Winter este despre energia grunge-ului din pădure, în timpul nopții“, explică directorul artistic Diesel, Nicola Formichetti. Spiritul rock ‘n‘ roll-ului este nocturn și experiența de a fi înconjurat de natură în timpul nopții poate fi ciudată. Se pot întâmpla o mulțime de lucruri nebunești.

Stilizate neconcordant, pelerinele de ploaie sunt purtate cu rochii de mătase, imprimeurile cu dungi și carouri se ciocnesc de buline și printuri florale. Strălucirea și noutatea sunt asortate cu mult iubitul – și perfect distrusul denim.

Culoare-cheie a jeans-ilor este albastrul. Sunt disponibile tratamente noi pentru bărbați și femei, de la colecția premium Slow Indigo, creată folosind tehnologia artizanală, până la confortabilii JoggJeans.

Tricotajele iconice cu dungi, în stil grunge, sunt transformate prin încorporarea dantelei, un element prețios, în timp ce elementele rock din piele, caracteristice, fermoarele-semnătură și căciulile tricotate apar de-a lungul colecției.

Vibe-ul vintage american se resimte în stilul trucker, de la jachetele tip cojoc, la imprimeul cu carouri în nuanțe de roșu și negru, la care se alătură elemente utilitare și de uniforme.

Aplicații pe jachetele clasice militărești, parka și pelerine sunt scoase la lumină din arhiva Diesel, reluând codurile din trecut și aducând un tribut moștenirii Diesel.

Stilul slip-on al încălțămintei S-KBY este ușor, flexibil și „respirabil“, cu tricotaj-camuflaj atât în colecția pentru femei, cât și în cea pentru bărbați.

🙂 Să ne auzim cu bine și cu idei și outfit-uri cât mai cool și mai creative!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *