Gallery

Joico Fall Winter Trends, Tips & Tricks

Joico trends fall winter 2016 2017

Joico trends fall winter 2016 2017

Îmi iubesc meseria și pentru că întotdeauna sunt informată despre cele mai hot news, că am mereu ocazia să testez în avanpremieră produse noi de beauty & care, că sunt mereu la curent cu noutățile, că am tot timpul ocazia să cunosc oameni deosebiți, care excelează în domeniul lor. Serile trecute, de exemplu, in cadrul Joico Bloggers Meeting, am avut plăcerea și onoarea să descopăr numele cu greutate și cu creativitate din spatele culorilor îndrăznețe și ale coafurilor impecabile și nebune Joico: Lewis Moore- Creative Artist Joico si Casey Coleman- Creative Color Artist Joico.

#PRODUSUL E VEDETA!
Modești și absolut normali, cum numai oameni de calitate pot fi (și reușesc să se mențină, indiferent de faimă în branșă, bani ori renume internațional), simpaticii Lewis și Casey ne-au dezvăluit că, pentru ei, produsele cu care lucrează sunt vedetele, nu ei. Produsele de calitate potrivite, folosite pe părul potrivit și creativitatea – astea sunt armele lor secrete în obținerea celor mai trendy tunsori, coafuri și nuanțe.
A avut ocazia să le punem întrebări personalizate și să află o mulțime de tips & tricks despre îngrijirea părului: de la folosirea unui produs Humidity Blocker chiar înainte de ieșirea din casă, pentru un efect anti-frizz în zilele acestea ploiase, până la faptul că ideal este să ne aplicăm șampon pe scalp și rădăcini și apoi, balsamul sau masca, numai după ce am uscat părul cu prosopul, să aplicăm doar pe lungimi.

Dar iată și care este produsul vedeta al acestui sezonului: un produs-tratament, cu ajutorul caruia putem spune STOP ESTOMPARII CULORII! K-Pak Color Therapy Luster Lock – Tratament instant pentru reparare si stralucire, care are puterea exclusiva de restabilire a culorii Bio-Advanced Peptide Complex™.

De ce este K-Pak Color Therapy Luster Lock vedeta absolută a sezonului și de ce este un must?
Datorită Tehnologiei QuadraBond care sigileaza hraneste, dar și a β-stratului, care etansează culoarea.
În plus, este un produs la puterea a 3-a: a matasii, algelor și a celei luate din soia. Putere triplă prin care transforma parul deteriorat, uscat, tratat prin colorare sau decolorare, intr-un par spectaculos de matasos si sanatos, cu o super doza de culoare iluminata si o stralucire intensificata.
De altfel, toata gama de produse K-PAK Color Therapy confera o bariera impotriva factorilor de mediu si face astfel ca durata de viata a culorii sa fie de doua ori mai lunga.

Cum se foloseste K-Pak Color Therapy Luster Lock?
Se aplica timp de 5 minute pe parul umed, curatat. Se maseaza catre varfuri.

Cand?
Produsul poate fi folosit pe parul vopsit pentru o hranire intensa -sigileaza si intensifica culoarea. Poti să îl alternezi cu K-Pak Color Therapy Conditioner o data sau de doua ori pe saptamana pentru a profita de toate beneficiile K-Pak Color Therapy Luster Lock.

#CULORILE TOAMNEI
Pentru realizarea lookurilor prezentate in cadrul evenimentului, cei doi specialisti Joico au folosit vopseluri din cele mai noi game propuse lansate de brand:
VERO K-PAK COLOR VIOLET – GO FASHION-FORWARD!
Tips&Tricks: folosirea acestor tonuri reci, de violet, pentru a contracta tonurile calde.
Poate fi utilizata singura pentru tonuri indraznete de mov sau cu alte nuante pentru un rezultat de maro smokey
Nuantele chrome pot fi folosite pentru a taia tonurile de galben din parul decolorat
5 nuante permanente: 4V, 5V, 6V, 7V, 8V. Plus 3 nuante semi-permanente: V6, V7,V8

LUMISHINE BLUE ASH SHADES
Un truc pentru a elimina tonurile calde

Preechilibrat pentru a elimina tonurile aramii, rezultand culori rafinate
5 nuante permanente: 5BA, 6BA, 7BA, 9BA, 10BA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *