Quote

It’s Playtime. Anytime!

Golden Tulip Victoria Bucharest Hotel

Golden Tulip Victoria Bucharest Hotel

NOUA EXPERIENȚĂ GOLDEN TULIP
Fix în mijloc de vară însorită, serile trecute, Golden Tulip Victoria Bucharest – hotelul chic de 4 stele de pe Calea Victoriei colț cu Dacia – a dat startul la JOC și JOACĂ prin cel mai plin de amuzament eveniment al verii, sărbătorind noul concept Golden Tulip, #PlaytimeAnytime.
Am avut parte de o seară veselă, plină de jocuri, distracție și arome locale servite la standarde internaționale. Noul concept definește un refresh complet, hotelul transformându-se din „locul unde dormi” în „locul cool unde ai vrea să fii”.

Pornind de la ideea că turiștii și oamenii de afaceri nu au nevoie doar de o gamă largă de servicii, ci și de o experiență altfel, completă, Golden Tulip oferă o perspectivă jucăușă cu privire la viață, muncă și călătorii, oferindu-le clienților soluții ingenioase și inedite de a petrece timp de calitate în hotel, încurajându-i să socializzeze și să se joace.

„Cei care călătoresc în scop de afaceri și turiștii, în general, au devenit „colecționari de experiențe”, fiind în căutarea unui loc sau a unui moment special care merită împărtășit cu comunitatea. O escapadă într-un oraș nu ar trebui să semene cu o escapadă în altul. Ar trebui să fie excepțională, un amestec între autenticitatea locală și facilitățile confortului modern. Acest lucru înseamnă că hotelurile nu se mai pot mulțumi cu faptul că sunt ultima parte a unei călătorii, locul unde te odihnești noaptea, ci ar trebuie să fie un loc unde să trăiești, să lucrezi, să te joci, toată ziua, în fiecare zi”, explică Françoise Houdebine, VP Sales & Marketing al Louvre Hotels Group.

UN LOC UNDE SĂ VREI SĂ FII ȘI SĂ STAI.
Da, hotelul poate fi un loc unde ai vrea să fii, nu doar să dormi

Odată cu noua poziționare, hotelul Golden Tulip se transformă dintr-un loc unde dormi în locul unde ai vrea să fii. Nu este acasă, nu este biroul tău, ci un hibrid, un loc unde lucrurile se întâmplă și viețile se trăiesc, unde te poți simți ca acasă, chiar dacă ești departe de casă.

PLAYTIME. ANYTIME
Având la bază ideea că o atitudine jucăușă te ajută să îți faci treaba și să te bucuri de fiecare clipă, Golden Tulip încurajează jocul și joaca în sălile de conferință. În timp ce corpul tău se joacă, mintea se încarcă.

Bicicletă Tandem
Bicicletele Tandem conturează ideea de joc și joacă, fiind o modalitate cool de a te bucura de o escapdă pe străzile orașului, pedalând oriunde starea ta de spirit te duce, singur sau alături de un ghid, fiind o experiență nouă pentru prieteni, cupluri, dar și o modalitate de a cunoaște noi oameni.

Beauty Bar
Un adevărat răsfăț pentru simțuri! Un colț plin de produse de beauty, de igienă, pe care turiștii le pot testa în timpul șederii la Golden Tulip, dar le pot lua și acasă pentru cei dragi.

Le food truck
Nu ai timp suficient pentru a lua masa sau pur și simplu nu te încântă ideea unei mese regulate? Food truck-ul din fața hotelului Golden Tulip îți dă întâlnire cu preparate savuroase, diferite de la o oră la alta, perfecte pentru cei mai activi turiști.

Experiența digitală
Peretele digital este nucleul hotelului, bătând precum o inimă pe ritmurile fiecărui oraș, susținând evenimentele sportive și culturale, oferindu-le turiștilor sugestii și recomandări, dar și sfaturi despre vreme și despre cum îți poți petrece timpul liber.

POVESTE DE 4 STELE ȘI SERVICII DE CALITATE
Povestea Golden Tulip a început în 1960, în Olanda și continuă astăzi prin cele peste 240 hoteluri de 4 stele din 47 țări din întreaga lume.

Cu o localizare superbă, în inima orașului, pe Calea Victoriei, bulevardul principal al Bucureștiului, Golden Tulip Victoria Bucharest oferă inca din 2006 confortul propriei case și WiFi gratuit, locuri de parcare, facilități preparare cafea și ceai în toate cele 78 de camere. Distanța de mers pe jos până la principalele obiective: 10 minute până în zona Centrului Vechi, 5 minute până la Piața Victoriei sau Piața Romană, Golden Tulip Victoria Bucharest Hotel este cea mai bună alegere din București!

Prin „Playtime. Anytime”, Golden Tulip își conturează un nou concept, dar și o nouă identitate vizuală: un logo care formează într-un mod jucăuș o lalea. Tulpina este formată din numele hotelului, iar monograma Tulip ascunde inițialele lanțului hotelier.

Lobby-ul se transformă din locul de așteptare într-un spațiu de zi perfect pentru relaxare sau muncă, fiind o intersecție unde socializarea și timpul pe care ți-l dedici ție sunt încurajate.

Golden Tulip își surprinde clienții cu servicii de restaurant care întrec orice așteptare, datorită promisiunii făcute de Golden Tulip: o masă demnă de o stea Michelin sub 35 Euro, pregătită cu ingrediente locale la standarde internaționale, genul de mâncare de care nu te saturi niciodată și pentru care te întorci de fiecare dată.
Camerele sunt reamenajateastfel încât să încurajeze relaxarea și munca în aceeași măsură. Este acel spațiu din hotel unde te simți ca acasă, chiar și atunci când ești departe de casă, unspațiu plin de facilități care îți ușurează serile în care, după întâlnirile de afaceri sau o plimbare prin oraș, încă mai ai de trimis niște e-mail-uri.


Let’s play! It’s playtime, anytime!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *