Quote

Is black? Is white? Is Black & White!

Pielea proaspăt epilată este întotdeauna sensibilizată și iritată. Roșeață, mâncărime, senzație de arsură sau de piele foarte uscată – ai nevoie doar de hidratarea intensivă.

Pentru a evita acest disconfort apărut odată cu îndepărtarea părului nedorit, NIVEA ne vine în ajutor cu noul deodorant NIVEA Black & White Silky Smooth, cu formulă emolientă ce calmează și hidratează intensiv pielea delicată a subrațului chiar și după epilare. Iar Nivea chiar știe ce soluții să găsească și să propună, în lunga sa experiență în îngrijirea pielii și istorie de peste 100 de ani a brandului!

Produsul nu conține alcool etilic, în general responsabil de senzația de arsură, iar agenții de hidratare din componența sa au grijă de aspectul sănătos al pielii, lăsând-o fină ca mătasea. În noul deodorant NIVEA Black & White Silky Smooth, alcoolul a fost înlocuit cu activatori anti-bacterieni puternici, care asigură 48 de ore de eficacitate împotriva mirosului neplăcut. Totodată, formula produsului garantează același nivel de protecție împotriva petelor de pe haine, ca celelalte deodorante NIVEA Black & White Invisible.
Prețul maxim recomandat pentru Deodorant spray & Roll-on NIVEA Black & White Fashion Edition este de 10.99 RON /bucata.

Mirosul NIVEA Black & White Silky Smooth este inspirat de parfumuri de top din lume, având accente floral-fructate care se combină armonios cu note verzi și de mosc. Notele de top sunt florile de magnolie, frunze de iederă și mandarine, în timp ce inima parfumului e dată de trandafirul de Damasc, completat de orhidee. Notele de bază sunt lemnul de santal și de amarant, mosc alb și prune.
Încearcă NIVEA Black & White Silky Smooth și bucură-te de o piele catifelată imediat după epilare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *