Quote

Inspiră-te, creează, gătește ingenios – cu Tefal Ingenio!

Și dacă ar veni cineva să îți spună așa, pe negândite, că să găteşti nu este deloc complicat?! Ba, din contră, simplu, simplu. Cine să îți dea vestea asta incredibil de bună? Toți cei care au redescoperit deja plăcerea de a găti cu gama Ingenio de la Tefal, ce readuce savoarea în bucătărie, și vara aceasta.


(trebuie să recunoști că intro-ul spotului este absolut demențial; și… da, chiar m-am recunoscut în el!)

PREMII ESTIVALE DE LA TEFAL

Iar Tefal Ingenio nu numai că te ajută să gătești mult mai simplu, dar vine și cu premii! Între 15 iunie şi 9 august 2017, vino în hypermarket-urile Carrefour, magazinele Billa sau supermaketurile Market și Express și, la fiecare 10 lei cheltuiți, primeşti un punct de loialitate pe care îl transformi în reduceri la gama de vase de gătit Tefal Ingenio! Refresh your cuisine!

Cu fiecare 5 puncte acumulate poţi achiziţiona tigăile şi cratiţele din gamă cu o reducere de 50%, iar cu doar 1 punct te bucuri de aceeași reducere la achiziţionarea mânerului detaşabil şi a capacelor ermetice! Lipește punctele pe talonul colector și prezintă-l la casa de marcat împreună cu produsul dorit până la data de 23 august 2017.
Acceptă provocarea Tefal și încearcă noul concept revoluționar Ingenio – experiența unui gătit exquisite

ÎNCEARCĂ ȘI TU REȚETA VERII, DE LA JAMILA CUISINE
Pentru ca totul să iasă perfect, lasă-te inspirat de Jamila Cuisine, star endorser-ul campaniei Carrefour – Tefal Ingenio. Recomandarea Jamilei pentru o vară delicioasă? Musaca de vinete preparată în tigăile Ingenio, cu mâner inteligent.

Uită de disconfortul creat de mânerele incomode, care nu pot fi introduse în cuptor sau care nu încap în dulap și descoperă Ingenio. Sigur și robust, acesta poate susține o greutate de până la 10 kg, fiind extrem de solid și având o garanție de 10 ani. Mai mult, un singur mâner poate fi folosit pentru toate cratiţele şi tigăile din gama Ingenio.

Utilizează vasele Ingenio în cuptor sau pe plită, fără restricții privind temperatura, și folosește-le așa cum îți dorești: ca tigaie, vas de cuptor sau caserolă. Oricum ai bucătări, rezultatele sunt întotdeauna aceleași : P-E-R-F-E-C-T-E. În plus, acum ai mai mult spațiu de depozitare, deoarece vasele Ingenio sunt compacte, fiind foarte ușor de stivuit.

Inovația este în ADN-ul nostru, tocmai de aceea vasele de gătit Ingenio vin cu tehnologia unică si patentată Thermo-Spot! Lasă-te pe mâna profesionistului! Thermo-Spot-ul te anunță când tigaia atinge temperatura optimă pentru a începe să gătești.
Simple. Ingenioase. Versatile – The magic of Ingenio.

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate și sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare şi practice pentru a-ţi face viaţa mai uşoară şi pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine şi pentru cei dragi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *