Quote

Îngrijire de top pentru pielea uscată, de la Bioderma

Ca orice în viață, iarna vine și ea la pachet cu bune și cu (g)rele… Zăpadă ca în povești, ski, patinaj, săniuș, copaci albiți, peisaje desprinse parcă din “Crăiasa Zăpezilor” și care ne umplu sufletele și ochii de încântare. Însă aduce și vânt și geruri care ne agresează întregul organism. Iar pielea și părul, cele mai neprotejate când ieșim afară, sunt primele care se resimt: se deshidratează, se usucă, devin mohorâte și terne dacă nu le ajutăm și nu luăm măsurile potrivite.
Iată așadar o inițiativă de la Bioderma care mă bucură extrem de mult; o inițiativă potrivită și utilă oricăruia dintre noi, chiar de astăzi: www.pieleuscata.com, o platforma de un invatam sa ingrijim corect pielea intregii familii.

filosofia Bioderma

filosofia Bioderma

SĂ DĂRMÂMĂM CÂTEVA MITURI DESPRE PIELEA USCATĂ:
Dermatita atopica se ia? Uleiul de cocos e bun pentru pielea uscata si iritata? Dusurile lungi si fierbinti sunt benefice pentru pielea atopica?
Acestea sunt câteva dintre miturile care circula nestingherite in mediul online si care pot tine femeile departe de alegerile corecte pe care trebuie sa le faca pentru sanatatea pielii.

Haide să fim însă informați cum trebuie, complet și corect!

In noua campanie de informare “Realitate sau mit? O poveste Atoderm cu final fericit”, Bioderma Romania pune miturile despre dermatita atopica si ingrijirea pielii uscate, fata in fata cu realitatea, pe website-ul dedicat, www.pieleuscata.com.

Nu, dermatita atopica nu se trateaza cu mituri!
Ci cu un program zilnic de ingrijire, folosind produse dermatologice recomandate de specialisti.
Intra si tu pe www.pieleuscata.com si afla cele mai actuale sfaturi ale medicilor dermatologi, recomandari pentru curatarea blanda si ingrijirea durabila a pielii, precum si raspunsuri la numeroase intrebari legate de ingrijirea pielii intregii familii, de la mic la mare.
De asemenea, urmareste campania pe retelele de socializare si ramai aproape de pagina Facebook Bioderma, unde poti urmari, live, sesiuni de intrebari si raspunsuri cu medici specialisti dermatologi din intreaga tara.

FILOSOFIA BIODERMA
Iată care este filosofia brandului, cea care stă la baza tuturor produselor dermatocosmetice Bioderma:
“Atunci cand pielea sufera, ar trebui sa ii folosim propria biologie si sa o invatam sa traiasca corect, in loc sa ne multumim doar sa o tratam pe moment”.
Astfel, special pentru pielea uscata, foarte uscata si atopica, Laboratoarele Bioderma au dezvoltat gama ATODERM.
Formule dermatologice brevetate, hipoalergene, ce au la baza mimetismul biologic: folosesc molecule prezente in mod natural in piele sau care mimeaza mecanismele biologice naturale. Rezultatul este o toleranta excelenta si o ingrijire intensiva pentru intreaga familie, de la nou nascuti pana la adulti.

ATODERM – PENTRU MICI ȘI MARI
Pentru ca ATODERM este gama de produse dermatologice destinate pielii intregii familii, website-ul www.pieleuscata.com este locul in care mamicile gasesc informatii corecte despre ingrijirea pielii celor mici. Doborand toate miturile legate de atopie, Bioderma contribuie la diminuarea disconfortul fizic, psihic si social la care sunt supusi copiii atopici si familiile lor. Se evita, astfel, marginalizarea acestora din cauza lipsei de informare in randul comunitatilor de parinti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *