Quote

Ingredientele clasice ale eleganţei

Astazi, de Ziua Femeii – celebrare a feminitaţii si frumuseţii – m-am trezit cu o intrebare care nu-mi da pace.
Care sunt, totusi, reţetele secrete care ne confera feminitate, eleganţa, distincţie, sex-appeal si care ne fac ceea ce suntem. Sexul frumos. Femei. Seducatoare. Sexul slab (!). Cuceritoare.

M-am asternut la intocmit liste peste liste, din care apoi am inceput sa sterg lucruri care nu sunt general valabile si care nu sunt obligatorii pentru conceptul de feminitate.

Dupa ce am tot eliminat o mulţime de caracteristici si calitaţi si “artificii” de frumuseţe, mi-a venit in cap, brusc, imaginea lui Audrey Hepburn – imaginea universala a eleganţei, a delicateţei, a misterului feminin.
Si am suspinat, brusc atotcunoscatoare! Da, asta este raspunsul: tot ingredientele clasice ale eleganţei, reinventate sau nu, ne definesc cel mai bine, ne fac feminine si seducatoare!
Pe short-list-ul meu cu ingrediente ale eleganţei au ramas asadar:

perlele si diamantele, cele mai bune prietene ale unei fete, vorba lui Marilyn Monroe
inel cu diamante de la Mardikian, http://mardikian.ro/
La petite robe noire, cunoscuta si drept L.B.D. sau Little Black Dress(rochiţa neagra, simpla)
In diverse forme si interpretari, mereu la fel de elegante: http://www.elle.com/fashion/trend-reports/designer-little-black-dresses

pantofii negri, cu toc extrem…(extrem de sexy!)
Pantofii-cult Christian Louboutin

si niste priviri irezistibile, indraznete, cuceritoare

Ingrediente clasice ale eleganţei, in stil Audrey Hepburn, caci ea a facut celebru machiajul cu tus negru si gene extrem de negre, care confera profunzime si mister privirilor.

Gene de vis, curbate si cu volum extrem.
Gene ce dau profunzime privirilor fierbinţi si cuceritoare si pe care le poţi acum obţine cat ai zice “Infern” cu noul mascara Cils d’Enfer de la Guerlain.

Si tot Audrey a facut celebra rochia neagra, simpla, purtand superba “la petite robe noire” in filmul “Breakfast at Tiffany’s” si transformand-o intr-un simbol universal al distincţiei.

Un simbol pe care Guerlain l-a preluat si l-a transformat prin noul sau parfum, “La petite robe noire”.

Femeia-simbol care poarta parfumul “La petite noire” este o femeie urbana moderna, sofisticata, dinamica si eleganta.

Femeia chic, parizianca prin definiţie, o apariţie ameţitoare si tulburatoare, care aduce acel je ne sais quoi oriunde isi face intrarea!
Cu rochiţa sa neagra, stilata, eleganta – impresia de wow ramane in urma ei, alaturi de dara de parfum fin, chic, energizant.
La petite robe noire. Femeia. Rochita. Parfumul. Eleganţa clasica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *