Quote

În România beneficiem de cel mai mic preț mondial la Samsonite!

#SAMSONITE ROMÂNIA – CEL MAI MIC PREȚ MONDIAL
Toți iubitorii de călătorii visează să aibă o valiză Samsonite – trainică, ușoară, extrem de ușor de purtat, trendy. Samsonite este sinonim cu calitatea premium. Și iată că pentru toți românii călători, Samsonite este un brand pe care ți-l poți permite, deoarece valizele din magazinele Samsonite au cel mai mic pret mondial!!! Da, da, citit bine! Campania „Cel mai mic pret Mondial” tocmai a fost lansată în magazinul Samsonite din Baneasa Shopping City. Ocazie cu care vedetele, jurnalistii si bloggerii am fost invitață să pășim cu dreptul intr-o noua aventura marca Samsonite, alături de Anamaria Prodan Reghecampf, Florin Raducioiu si Dan Alexa – ambasadorii brandului în România.


#CĂLĂTORIE ISTORICĂ ALĂTURI DE SAMSONITE
Atunci cand Jesse Shwayder a fondat Samsonite in 1910, calatoria era rezervata doar pentru cei privilegiati, care aveau toate mijloacele necesare pentru a vedea lumea. Tinand cont de aceasta exclusivitate,
calatoria era o experienta de inalta calitate, pornind de la mijloacele de transport, la standarde de servicii foarte ridicate, chiar si pentru accesoriile folosite pentru a transporta lucrurile cuiva.

Fiind unul dintre brandurile originale de calatorie, Samsonite a continuat sa isi perfectioneze maiestria in domeniu. Ultimii 100 de ani au reprezentat un proces de imbunatatire continuu, creand solutii de cea mai inalta calitate si eleganta pentru calatorul global. Si astazi, Samsonite conduce industria valizelor, cu aceleasi principii de baza, purtand viziunea lui Shwayder catre toate colturile globului.

In Romania, Samsonite este operat de General Business System SRL, companie care detine in regim propriu
peste 25 de magazine in 15 de orase. Sloganul Samsonite, „Viata e o calatorie”, intruchipeaza transformarea brandului si viitorul, simbolizand rolul sau in viata multora. Sub tutela Samsonite se gasesc și gamele High Sierra, American Tourister, Hartmann Luggage, Tumi Inc., Gregory Mountain Products.


#CĂLĂTORIND CU STIL, CU “CEL MAI MIC PREȚ MONDIAL” SAMSONITE!

Campania „Cel mai mic pret Mondial” inseamna ca Romania este singura tara in care cumparatorii gasesc pretul cel mai avantajos pentru produsele Samsonite!

Dar de ce au ales Anamaria Prodan Reghecampf, Florin Raducioiu si Dan Alexa sa fie ambasadorii acestui brand de top?
„Sunt mandra ca am devenit ambasadorul acestui brand, impreuna cu Florin Raducioiu si Dan
Alexa. De ce am ales Samsonite? Pentru ca este numarul 1 in valize la nivel mondial! Pot sa va mai spun ca Samsonite este prezent peste tot in lume, iar garantia produselor este valabila in orice tara si in functie de
model, aceasta poate fi cuprinsa pe o perioada intre un an si toata viata. Brandul american are o istorie de peste 100 de ani si nu are concurenta, pentru ca este de minim 20 de ori mai mare decat oricare alt brand de valize. Samsonite este singurul brand de lux prezent in 15 orase din Romania, avand peste 25 de magazine. Nu conteaza unde ma aflu, stiu ca pot gasi un magazin cu produse de top oriunde in tara aceasta”
, a povestit
Anamaria Prodan.

Totodata, Florin Raducioiu, fostul fotbalist international roman, s-a declarat multumit de produsele brandului: „Sunt client fidel al brandului Samsonite de cativa ani buni si ma simt onorat ca am devenit ambasadorul sau. Aceste valize mi-au usurat viata si m-au ajutat sa imi optimizez timpul pe care il pierdeam alegandu-mi produse de proasta calitate. Motto-ul Samsonite e: Viata este o calatorie. Asa si este! Reprezentantii brandului sunt alaturi
de clientii lor cu cele mai apreciate genti de voiaj si de business. Misiunea este sa imbunatateasca experienta de calatorie, de business si de aventura, oferind produse si servicii de inalta calitate. Samsonite ofera
mult mai mult decat genti de calatorie!”.

La final, Dan Alexa a punctat: „Inovatia este cuvantul care imi vine in minte atunci cand ma gandesc la Samsonite. Brandul a continuat sa isi perfectioneze maiestria in domeniu. Este totodata o companie cu traditie,
aflata mereu in pas cu moda actuala. De ce am ales Samsonite? Pentru ca am certitudinea ca voi avea o valiza durabila ani si ani la randul”
.

Haide să ne bucurăm tot timpul de călătorii de calitate, să investim în memorii extraordinare, să vizităm colțuri de lume uimitoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *