Quote

În pași colorați

Sunt o adeptă 101% a culorilor. Flamboiante, vesele, explozive, pastelate, lăsați toate culorile lumii să vină la mine și să îmi mângâie ținutele, părul, machiajul! Zi de zi aleg să mă las îmbrăcată în culori… și parcă viața deja îmi zâmbește și ea înapoi.
Îndemnul meu de astăzi este colorează-ți fiecare zi!

De fapt, este chiar îndemnul primăvăratic cu care m-a întâmpinat și Diane Marie, într-un mail vesel și matinal: să ne lăsăm zilnic purtate de culori – la propriu, nu doar la figurat, purtând pantofi colorați.

Culorile vesele ale primăverii marchează noua gamă de balerini din piele naturală de la Diane Marie. Înseninează-ți ziua cu balerini bleu sidef, roz pudrat, sau nude cu fundițe supradimensionate.
Balerinii colorați sunt adorabili și plini de farmec și te vor binedispune de fiecare dată când îi vei încălța. În plus, sunt ușori de purtat și îi poți asorta cu o mulțime de ținute, fie că mergi la birou, la film, sau la o plimbare prin parc.

Descoperă online sau vino în noul magazin Diane Marie din Calea Moșilor 199, București, să probezi noua colecție Primăvară-Vară 2019. Lasă-te purtată de culorile naturii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *