Quote

In my Shoes, with Pink Energy

#DUPA 20 DE ANI
It’s a fact! I am in ? with my Skechers. (With all of them!).
Cea mai noua (chiar nou-nouța) pereche a intrat in garderoba mea si in colecția mea de pantofi Skechers acum o saptamana.

De ce e ea specială?
Pai
1. Este roz lavanda si mi-am pregătit-o special pentru vacanta in care plec peste 2 saptamani, in Georgia (patria istoriei viței de vie si a unor vinuri excelente, unde mi-am propus multe degustari… rosé!)
2. Context in care, evident, mi-am personalizat-o cu motoul meu de suflet:
#dream #travel #love.
De ce mai este ea specială? Pentru că…
3. este cu poveste,
4. e pusă pe aniversări
5. si e plină de energie.
Căci Energy e numele ei! Si marcheaza 20 de ani de istorie Skechers!

Da, anul ăsta SKECHERS, producătorul internațional de încălțăminte casual și performanta, aniversează deja 20 de ani de la introducerea pe piață a colecției Skechers Energy, printr-o lansare comemorativă.

#BACK IN 1999
Nu stiu dacă iti mai amintești de campania Skechers, cu pustoaica Britney Spears ca imagine oficială a brandului, devenind rapid modelul reprezentativ Skechers atât pentru femei, cât și pentru bărbați.
Acum, la 20 de ani după lansarea inițială, modelul de chunky sneakers s-a întors, ca parte a unei tendințe globale în plină ascensiune.

Skechers evocă originile trendului prin intermediul unei colecții extinse, în culori simple sau în combinații subtile: bleumarin & roz cald, albastru & alb, lavandă sau natural.

#ENERGY
Colecția aniversară Energy a fost lansată în cadrul unui eveniment dedicat, unde reprezentanți ai blogosferei, jurnaliști și Instagrammeri au încercat noile perechi de încălțăminte și le-au personalizat cu ajutorul designerului de literă Bianca Dumitrașcu.

“M-am bucurat să fiu eu artistul care a personalizat sneakerșii din colecția Energy, lansată de Skechers cu ocazia aniversării de 20 de ani. Energia și culorile m-au inspirat să creez articole de încălțăminte unice, personalizate pentru fiecare invitat prezent la eveniment”, a declarat Bianca.

Colecția aniversară va fi disponibilă în magazinele proprii din România:
SKECHERS Băneasa (Băneasa Shopping City)
SKECHERS ParkLake Shopping Center
SKECHERS AFI Palace Cotroceni
SKECHERS Sun Plaza Mall
SKECHERS Coresi Mall (Brașov)
SKECHERS City Park Mall (Constanța)
SKECHERS Iulius Mall (Suceava & Cluj-Napoca)
SKECHERS VIVO! (Baia Mare & Cluj-Napoca)

Mai multe informații gasesti pe www.skechers.com, pe pagina de Facebook (facebook.com/SKECHERS) sau pe contul de Twitter (twitter.com/SKECHERSUSA).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *