Quote

În mai, fii pe val la festival. La Festivalul Blogurilor și Vinului, evident!

Festivalul Blogurilor și Vinurilor

Festivalul Blogurilor și Vinurilor

#Acceptă și tu provocarea FBV. Ce înseamnă FBV? Păi haide cel mai bine să îți povestesc: este vorba de Festivalul Blogurilor și Vinurilor, care va avea loc sâmbătă, 27 mai, la ARCUB, în Centrul Vechi.

Am acceptat fără să mă clipesc provocarea venită luna trecută de la Vinul.Ro, Social City I Food and Wine si Rezervaunloc.Ro – cei care organizează, alături de IWCB și Concret PR, cel mai chic și mai fistichiu festival: Festivalul Blogurilor și Vinurilor!
Provocarea a venit sub forma invitației de a mă alătura și eu, cu getmylook.ro, acestei inițiative, în calitate de partener și de expozant trendy. Pe scurt, să mă îmbrac delicios și să gătesc trăsnet (sau, în fine, poate era invers…).

#Cine participă la Festivalul Blogurilor și Vinului?
Vom fi 30 de bloggeri meseriași și de bloggerițe care mai de care ai gătite și mai maestre în gătit. Am răspuns “prezent” și ne-am adunat din cele mai diverse specialități ale blogosferei: gastronomie, vin, fotografie, călătorie, modă și frumusețe. Pe scurt: lifestyle blogging.

Ne vei găsi pe toți la Hanul Gabroveni din Centrul Vechi, sâmbătă, 27 mai, pentru o întâlnire inedită, în premieră, cu cititorii noștri, cu pasionații de vinuri bune și cu cele nu mai puțin de 1.200 de vinuri participante la cel mai mare concurs internațional de vinuri organizat în Estul Europei, International Wine Contest Bucharest! Ei, sunt deja bine, nu-i așa?! Plus că la eveniment va fi și o expoziție de vinuri de la o serie de crame românești și produse food și non food.

#The wine diary
Tocmai ce am revăzut filmul The Rum Diary, cu Johnny Depp în rolul principal – un jurnalist boem (un fel de blogger și digital nomad avant la lettre), care se duce în Puerto Rico să consemneze despre dolce far niente local. De ce m-am dus imediat cu gândul la acest titlu? Să fie oare de vină faptul că e și mult vin implicat în acest festival, la fel cum romul era din plin în film?!
Cert este că startul îl vom da la ora 15.00 și vom continua distracția până la ora 20.
Lista bloggerilor expozanți, cu prezentarea fiecăruia, va fi prezentată pe pagina de facebook Vinul.Ro, iar aici găsești evenimentul creat pe Facebook.

#In vino & blogging veritas!
„Ne vom cunoaște cu toții mai bine, vom împărtăși impresii din blogosferă, vom afla pasiunile, preferințele culinare și enologice ale fiecăruia, ne vom bucura de o zi plină de interacțiune și bună-dispoziție,la unul sau mai multe pahare de vin”, spun organizatorii (aka Cezar Ioan – Vinul.ro și Cătălin Păduraru, CEO IWCB).

Evenimentul va fi o ocazie excelentă atât profesională, cât și amicală, de întâlnire și socializare între bloggeri- care își vor prezenta activitatea și vor vorbi despre pasiunile lor, expozanți și vizitatori, prieteni și apropiați ai acestora dar și cititori care își doresc să îi cunoască.Totodată, bloggerii culinari vor avea ocazia să îşi arate talentul gastronomic, provocaţi să aducă și câte un preparat care să îi reprezinte. Nu vor lipsi surprizele și tombolele cu premii în vin, cărţi și diferite articole din domeniile amintite.

#Ce ar mai fi de spus?
Aaaa, neapărat vreau să îți povestesc un lucru: Festivalul Blogurilor și Vinurilor face parte din seria evenimentelor gastronomice, enologice şi culturale, iniţiată de publicaţia Vinul.Ro, în lunile mai- iunie 2017, alături de primul Congres Național de Gastronomie și Vin, cel mai de anvergură eveniment al anului pe tema gastronomiei românești și campania Luna Gastronomiei în Restaurante.

#Partenerii media:
Multumiri Primăriei Generale Bucuresti pentru sprijin.
Pastry Chef, Observator Gastronomic, Gastroart, HorecaInsight, Horeca România, Fotohoreca.ro, Hobbybucatar.ro, Culinar.ro, Reteteculinare, Bucataras.ro,Gustos.ro, PrintreOale.ro, CosminTudoran.ro, Lecturi si Arome, LightGoodFood.ro, Divainbucatarie.ro, SuzanaMira.com, GabrielaSimion.com, Bistromargot.ro, AndraIlias.ro, DanielaNiculi.ro- foodforyoursoul, Prăjiturici, LaPrajiturela, Fantezie în Bucatarie, Lolasbox, Getmylook.ro, The Trends, TheSocialite, Pistoane Baricate, Berbecutio, Vin2Ro, Stella Adam – Fashion Doctor, IamArina.ro, Denis Radu – SocialAgenda.ro, IsabelaCuisine.eu, Pia Voicu – instilulmeu.ro, LaChicBoutique.ro, AlinaVlad.com, 24life.ro, MadalinaMisu.ro, culinare.net, SavoriUrbane.com, domus-pr.ro.
Un eveniment creat cu sprijinul lui Cătălin Păduraru – IWCB – International Wine Contest Bucharest, Pivot Noir, WM Wine Master Solution, Books Express.

Intrarea se face pe bază de invitație sau bilet de acces, ce poate fi achiziționat de AICI, online.

2 thoughts on “În mai, fii pe val la festival. La Festivalul Blogurilor și Vinului, evident!

    • Ileana Petrache says:

      Clar! Vinuri rafinate si de calitate si bloggeri cool 😉 reuniti în premieră .Ne vedem in stațiul cool de la ArCub.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *