Gallery

În căutarea parfumului de zeiţă

Pseudo-testimonial:
De când port la gât sticluţa cu esenţe preţioase şi feromoni naturali, o multime de băieţi drăguţi şi interesanţi au năvălit în valuri peste mine… Pe Facebook, e adevărat. O fi oare din cauză că am vărsat, zilele trecute, câteva picături de parfum Godilicious pe tastatură?

Delicious, love colognes for Gods and Godesses by Your Personal Aroma

Delicious, love colognes for Gods and Godesses by Your Personal Aroma

DE LA FEROMONI NI SE TRAGE…
Acum, lăsând gluma la o parte, înca de la prima pulverizare am simţit efectiv că e ceva special cu parfumul acesta. M-a… sedus şi m-a cucerit pe loc!
Raluca (aka Raluca Vasile, consultant in branding multisenzorial, parfumier şcolit în arta parfumeriei la Londra, Grasse si Milano si în design multisenzorial la Seattle WA, creatoarea parfumurilor artizanale Your Personal Aroma si singurul parfumier român certificat New Luxury code pentru creare de parfumuri naturale din esente organice rare!) mi-a elucidat imediat misterul:
– E normal, draga mea. Godilicious este un parfum pe bază de feromoni naturali – esenţa atracţiei sexuale!

Ei, ce replică să mai ai la o asemenea veste?!
Adulmec nesăţioasă capacul sticluţei, pulverizez încă puţin pe încheietura mâinii stângi, iar sclipirile de plăcere şi mi se citesc în priviri. Ce să mai, sunt imaginea perfectă a unei dependente învăluite în arome, alături de elixirul ei!
Vreau să aflu mai multe, TOTUL despre parfumul cel delicious şi feromonii săi!

POVESTE DELICIOASĂ CU PARFUM DE DRAGOSTE
Şi chiar aflu de la Raluca totul despre aroma zeilor… Delicious by Your Personal Aroma, love cologne for gods and goddessescologne artizanală, mitică, delicioasă, creată special pentru zeii si zeitele de azi şi dintotdeauna.

Povestea aromată a început pentru parfumierul Raluca printr-o provocare personală şi profesională:
Provocarea de a capta esenţele misterioasei si eternei atracţii dintre feminin şi masculin, dintre yin si yang, într-un duo de parfumuri seducătoare.
Şi aşa au apărut cele două parfumuri Delicious, îmbinând esenţele preţioase şi feromonii organici, într-o alchimie magică a esentelor naturale.

DELICIOUS DE-ŢI VINE SĂ LE MĂNÂNCI DE PE PIELE!
Un deliciu pentru toate simţurile!
Parfumul pentru Ea, pentru zeiţa eternă – Godilicious, Love Cologne for Goddesses – este presărată cu note gurmande de lychee, fructul pasiunii, neroli, bergamotă, măr verde, masoia, lemn de santal şi ambră.

Cât despre zeii moderni, Oudilicious – Love Cologne for Gods aduce special pentru ei note preţioase şi delicioase de iasomie, coacăze negre, ceai verde, prună, lime, ghimbir, îmbinate perfect cu notele lemnoase, de oudh (“lemnul zeilor”), mistica tămâie de Indii, lemn de guaiac, mesteacăn, piele şi tabac.

Este momentul să îţi dezvălui că parfumurile Delicious sunt deja disponibile în boutique-ul online yourpersonalaroma.com şi în concept-store-ul Molecule F din Promonada Mall, etaj 1, Bucuresti. Şi costă 250 lei fiecare (50ml) sau 400 lei setul de două, for Her & For Him.
Şi cea mai bună veste pentru oricine se va îndrăgosti ca şi mine de acest parfum special, există şi varianta de parfum la purtător – adică sticluţa-pandantiv cu lănţic auriu sau argintium, la alegere, 150 lei.
Sau varianta de sticluţă-pandantiv cu bijuterie personalizată, creaţie Skin Deep & Moogu, din argint rodinat sau din aur roz, 700 lei.

TESTING THE LOVE COLOGNE FOR GODESSES…
Testând noua cologne Godilicious pe bază de feromoni naturali am păşit instantaneu, deşi fără să bag de seamă, pe un tărâm mitologic, al atracţiei irezistibile şi al esenţelor naturii.

Îmi place, mă seduce, mă atrage ca un magnet.
Stau cu sticluţa preţioasă pe birou, alături de laptop. În scurtele pauze de scris, îl inspir direct din capacul auriu. Sau mi-l pulverizez pe piele.
Iar el… el mă inspiră pe mine. Face parte din mine.

Mă gândesc, inevitabil, la Proust şi la plecarea sa în căutarea timpului pierdut, printre şi prin aromele care îi trezeau amintiri după amintiri… Da, parfumurile sunt cele mai puternice motoare care ne ajută să ne amintim: de oameni dragi, de locuri speciale, de momente magice.
Simţi o aromă. Şi, dintr-o dată, îţi dai seama că ai reîntâlnit un parfum pe care îl ştii atât de bine – parfumul tău, cel care te reprezintă cel mai bine.

Nu este doar un parfum. Este o emoţie, poveste de dragoste la prima pulverizare, o convingere, o călătorie de autodescoperire a esenţei interioare. A unui parfum propriu, pierdut şi regăsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *