Gallery

In cautarea buclelor perfecte

Indiferent de lungimea părului, culoarea sau textura lui, toate visăm la buclele perfecte, precum cele ale personajelor din filmele Disney care ne-au inspirat în copilărie.
Da, visăm… Dar… ce ai spune dacă buclele perfecte chiar există? Şi le poţi obţine chiar tu, singură-singurică, acasă, în 2 timpi şi 3 mişcări?
Pare magie adevărată, nu-i aşa?

Ei bine, culmea, până şi neîndemânateca de mine a reuşit să facă “magia” asta – chiar în acest weekend, pentru un eveniment special. De fapt, la drept vorbind, nu e vorba despre vreo baghetă magică. Ci despre ceva mult mai simplu de strunit şi folosit:
Un aparat “deştept” şi îndemânatec în locul tău: ondulatorul pentru păr BabyLiss Paris.

Ondulatorul "magic" pentru păr de la BaByLiss

Ondulatorul “magic” pentru păr de la BaByLiss

CINE E BABYLISS?
BaByliss Paris este brandul numărul 1 în Europa în materie de produse de styling şi îngrijire personală, cu o vechime pe piaţă de 50 de ani
. Şi, iată, tocmai ce a adus şi în România o gamă de produse de folosit acasă cu rezultate precum cele din saloanele de fruumuseţe!
De la uscătoare de păr, ondulatoare, plăci pentru întins părul, perii rotative, multistylere și epilatoare – soluții care ne ajută să arătăm mereu impecabil cu efort minim.

PRODUSE CARE SĂ REVOLUŢIONEZE COAFATUL ACASĂ?
Da!
Unul dintre aceste produse revoluționare este Curl Secret, cel despre care îţi spuneam că l-am testat acum.
Este sprimul ondulator pentru uz personal din lume, complet automat, cu o tehnologie brevetată, inovatoare, intitulată Auto-Curl.
Da, chiar auto-buclare pe bune, căci ondulatorul ăsta îţi transformă suviţele de păr în bucle perfecte în doar câteva secunde.

Un alt produs ideal tuturor femeilor care vor să aibă o coafură perfectă, este peria Intuitive Rotating Brush – deja disponibilă în România. Peria rotativă are un sistem inedit ce intuieşte automat direcţia de rotire, la dreapta sau la stânga.

Ușor de utilizat, cât ai zice “Bucle”. Şi cu rezultate rapide şi spectaculoase, precum cele din saloane. Ei, ce spui de nişte bucle mai-mult-ca-perfecte? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *