Quote

Idei de cadouri de Crăciun

Găsirea cadourilor de Crăciun poate fi o provocare, mai ales dacă le-ai lăsat pe ultima sută de metri. Un lucru este cert, Crăciunul 2019 bate la ușă! Dar și cadourile perfecte pentru cei dragi sunt la un click distanță de tine, pe ANSWEAR.ro.

Încă nu știi ce cadouri vor fi pe placul soției sau soțului, iubitei sau iubitului, părinților, bunicilor, prietenilor sau colegilor tăi? Specialiștii în fashion de la ANSWEAR.ro vin în sprijinul tău cu mai multe sugestii și inspirații astfel încât să alegi cadourile potrivite pentru cei dragi, în funcție de bugetul pe care îl poți aloca pentru fiecare.

Echipa ANSWEAR.ro a realizat pentru tine o selecție de articole vestimentare și accesorii de până la 100 RON, 200 RON, 300 RON, precum și idei pentru cadouri premium.

• Pentru EA
Cadouri de până la 100 RON
Poți surprinde plăcut și cu un buget mai mic. Uneori, un lucru mic este suficient pentru a aduce bucurie unei persoane dragi. Pentru Sărbătorile din 2019, merită să cauți accesorii la modă care sunt promovate de trendsetteri. O carcasă de telefon drăguță, agrafe de păr cu diverse aplicații din perle și ștrasuri strălucitoare, bijuterii sau o eșarfă versatilă, care se poate lega în jurul gâtului, dar care se poate purta și ca accesoriu în păr, toate acestea pot fi cadouri grozave.

Cadouri de până la 200 RON
Dacă ești în căutarea unui cadou de Crăciun pentru o femeie care urmărește tendințele în modă, atunci concentrează-te pe accesorii care o vor încânta printr-un design actual. Oferă-i o eșarfă cu un imprimeu fantezist, un set de bijuterii din zirconiu sau o geantă cu lanț elegantă (pontul nostru: imitația pielii de aligator este cea mai populară tendință din această iarnă).

Cadouri de până la 300 RON
Cauți un cadou clasic de foarte bună calitate? Portofelele, mănușile sau curelele din piele cu o cataramă evidențiată vor satisface cerințele unui cadou calitativ și util în același timp. În această categorie de preț îți poți permite deja mărci cunoscute și respectate, dorite de toți iubitorii de modă și stil.

Cadouri premium de peste 300 RON
Orice femeie îți dorește să se simtă specială. Îndeplinește-i visul în acest Crăciun – cadourile de la mărcile premium recunoscute sunt o investiție grozavă. Cadourile clasice includ genți și portofele din piele, eșarfe, bijuterii și chiar și seturi de lenjerie sau pijama (dacă este vorba de soția sau iubita ta).

• Pentru EL
Cadouri de până la 100 RON
Dacă ești în căutarea unui cadou ieftin, investește într-un gadget care îi va fi util unui bărbat în diferite momente. Poate fi un cadou asociat cu moda, cum ar fi o cravată sau papion, un set practic și decorativ de lumânări parfumate, cărți de joc sau un set elegant de accesorii pentru un fan al vinurilor și alte băuturi alcoolice.

Cadouri de până la 200 RON
Dacă persoana în cauză iubește obiectele de calitate superioară, cu o linie clasică atemporală, nu ezita – investește în accesorii din piele: un portofel minimalist, mănuși sau curea. Deși aceste accesorii pot părea banale pentru unii, nu uita că un susținător al eleganței masculine va aprecia un cadou mic, dar frumos și calitativ.

Cadouri de până la 300 RON
Ai foarte multe opțiuni în acest buget. Atunci când alegi un cadou, ghidează-te după gusturile, hobby-urile și caracterul persoanei. Dacă bărbatului pentru care cauți cadou îi place să petreacă timpul în mod activ, oferă-i un cadou în spirit sportiv. Poate fi un rucsac sau o geantă care va fi utilă în drumul către sală. Sau o căciulă groasă de iarnă și mănuși solide, perfecte pentru schi sau mers la munte. Un fan al modei streetstyle se va bucura de un tricou, șapcă sau alte haine de la un brand de top, recunoscut pentru stilul nonconformist.

Cadouri premium de peste 300 RON
Vrei ceva mai mult? În acest caz, nu trebuie să existe niciun compromis legat de buget – alege cadoul de la un brand premium de renume. Ai multe opțiuni și totul depinde de cât ești dispusă să cheltui. Poți alege o eșarfă, un ceas atrăgător sau o geantă/borsetă din piele. Dacă nu este adeptul accesoriilor, alege-i un cadou de iarnă clasic, adică un pulover. Fii cu ochii pe cele de bună calitate și încântă-l cu un design original.

P.S. Nu uita că este foarte important și ambalajul, folosește-te de hârtia de împachetat cu motive de Crăciun și alege-o pe cea mai potrivită, în funcție de stilul persoanei: dacă este mai elegantă, alege ceva cu globuri și auriu, dacă are simțul umorului dezvoltat, alege desene cu reni sau chiar cu Moș Crăciun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *