Quote

I love my body

Mă pregătesc deja intens pentru următoarea mea vacanță. Daaaa, știu, jumătate din cei de pe facebook mă vor urî; iar cealaltă jumătate îmi va da unfriend sau unfollow 🙂

În fine, promit măcar că de data aceasta nu o să plec într-o destinație exotică, pe vreo insulă de fițe sau pe plaje pustii și extrem de fotogenice! Dar asta nu înseamnă că nu am început să fac mai multă mișcare decât de obicei, să pun în funcțiune cele mai noi creme anticelulită și să mă interesez de cele mai cele creme hidratante sau autobronzante. Pentru că am mereu grijă de silueta mea, indiferent de anotimp, vreau o piele fermă și un aspect al tenului strălucitor și sărutat de soare, chiar dacă eu nu mă expun la soare nici măcar în vacanțe, iar produsele cu SFP nu îmi lipsesc niciodată din geantă.

Scriam zilele trecute despre o nouă gamă de produse solare pe care le-am descoperit de curând și care se găsesc exclusiv în MARIONNAUD, și anume Corpolibero. Și iată că acum mi-am propus să încep să testez alte două produse, din gama de îngrijire pentru piele. Două produse speciale, două creme magice aș zice (și o să vezi de ce!), despre care vreau să își povestesc astăzi:

MĂRIMEA NU CONTEAZĂ, DAR FERMITATEA – DA!
Pe bune, jur că nu înțeleg de ce zâmbești! 🙂 Eu port un copleșitor număr 33 la picior, așa că fraza cu mărimea care nu contează chiar o spun foarte des. Și da, mă consolează cât de cât când mă întorc epuizată de la shopping, după ce am probat 529 de perechi de pantofi, invariabili superbi și… uriași pentru mine.

Există o mulțime de fete nedăruite de natură cu niște dimensiuni impresionabile ale bustului. OK, it is a fact. Însă eu, una, nu mă pot împiedica să nu observ, inclusiv la o mulțime de super-modele internaționale de succes, că sânii, chiar și mici, arată superb dacă sunt fermi.
Cât de mult îmi plac campania aceasta Marionnaud și mesajul ei: Just be yourself. Fii tu însăți, pur și simplu!

Brandul italienesc Corpolibero s-a gândit cu siguranță fix la acest aspect al încrederii de sine a tuturor reprezentantelor sexului frumos și a creat ideea de “simte-ți corpul liber” – “corpo libero”.
Plus că, în chip de noutate a gamei, ne-a oferit un elixir magic și extrem de dorit, indiferent de măsura cupei sutienului: Elastik Push Up Cream de la Corpolibero.

Este vorba despre o cremă-tratament profesional, pe bază de rășină de mirt, care îmbunătățește tonusul pielii și volumul sânilor.  Practic, rășina aceasta are talentul și proprietatea de a alimenta lipocitele – celulele care se vor activa.
Se recomandă aplicarea pe pielea sânilor și a decolteului și apoi masaj ușor, până ce crema intră complet în piele. Efectul de elasticitate a țesutului și pielii și de mărire, precum efectul push-up-ului, va începe să se observe după primele aplicări.

Și, dacă tot am adus vorba despre fermitate, să nu uit să menționez încă un produs genial și care nu trebuie să ne lipsească, vara aceasta: o cremă pentru (ține-te bine!!) reducerea grăsimii!
Corpolibero PhysioDren Reducing Cream nu numai că redă fermitatea și elasticitatea pielii, ci si drenează. La baza produsului stă acidul xymenycid, care accentuează arderile și atenuează aspectul pielii lipsite de fermitate. Crema are, pur și simplu, efect de liposucție, accelerând arderile, diminuînd retenția de apă și luptând cu țesutul adipos.

Ei, cum sună? Eu ți-am spus din start că am descoperit două creme magice! Să le punem la treabă, zic!
Frumusețea este în mâinile noastre și de noi depinde să o lăsăm să înflorească și să strălucească, zi de zi.

#beautyismine #exclusivitatemarionnaud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *