Quote

I love blue. Light Blue!

I LOVE BLUE.
Am auzit cumva “vacanță”?! A zis cineva “hai la mare”?! Pupilele mi s-au dilatat și neuronii și-au început licărirea, mai ceva decât beculețele din pomul de Crăciun, când m-am gândit la valurile bleu, la cerul infinit de albastru, la aerul de la apusurile de pe plajă – moment special, când aerul aproape că are culoare și constistență și este lăptos, răcoros, fresh. Căci da, pentru mine, vacanța mare are culoarea bleu deschis, a luminii de pe malul mării.

PARFUMUL FRESH ȘI INTENS – ACCESORIUL SUPREM AL VERII!
Și iată că, în plină vară, celebra casă Dolce & Gabbana, care, pe langa faptul că ne încântă cu rochii wow, poșete de poveste, încălțăminte de un lux autentic și neconvențional sau ochelari (de la soare te poți uita, dar la ei – ba), ne dă o undă… albastră pentru unul dintre cele mai importante accesoriile: parfumul.
Un parfum nou, ca o adiere albastră și proaspătă, pe care l-am testat dis de dimineață și deja m-am teleportat pe alte meleaguri!

Cum deja ne-au obișnuit, parfumurile Dolce & Gabbana sunt cu totul si cu totul speciale, indraznete si pline de viata, fermecătoare. Asta pentru că Domenico Dolce şi Stefano Gabbana ascund, chiar în esența parfumurilor brandului, temperamentul italian – deschis, pasional, încrezător în sine şi uşor misterios.

Ciao! La vita e bella!

SO BLUE, SO INTENSE!
LIGHT BLUE – EAU INTENSE: NOUL PARFUM FOR HER DE LA DOLCE & GABBANA

Noul parfum pentru Ea, Light Blue – Eau Intense by D&G , este încă un reper al marcii Dolce & Gabbana. Un parfum fresh și intens, un parfum perfect pentru vara. Una dintre principalele sale componente este lamaia siciliana. Chiar dupa prima pulverizare ne duce cu gandul la plajele din Sicilia, cu briza proaspata şi nisip fierbinte. O limonadă cu miere sau un cocktail exotic. Aroma sa placuta si discreta durează câteva ore,… până când apusul se lasă peste insulele italiene.

Nici nu e de mirare că spotul video și shooting-ul s-au făcut nicăieri în altă parte decât în apele tulburător de frumoase și printre stâncile embelmatice din Capri. Mario Testino i-a surprins aici pe Bianca Balti și David Gandy într-o poveste intensă de atracție, seducție și dragoste. Într-un decor perfect: so blue, so intense!

Light Blue – Eau Intense by D&G se deschide cu note gurmande, de mar, lamaie, care lasă apoi ușor să de dezvăluie inima de iasomie senzuală, bambus și trandafir misterios. La baza, parfumul te învăluie în acorduri lemnoase seducătoare, de mosc, ambra și cedru.

O esenta proaspata, floral-fructată, ce întruchipează bucuria de a trăi şi strălucitorul stil mediteraneean. Este parfumul femeii care nu se teme de provocari si care se evidentiaza prin energie si unicitate; este parfumul zilelor calde de vara, in care să evadăm, cu un singur “puf”, in amintirea unei plimbari matinale și răcoritoare pe malul mării albastre.

De ce să nu captăm zi de zi senzualitatea zilelor de vară, printr-o picătură de parfum?! Flori, fructe, valuri, briză, vacanță?… All that intense infinity, all that light blue…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *