Quote

I am the Girl of Now

GIRL OF NOW COMES FROM ELIE SAAB, @ the fashion show in Paris
Femeia momentului. Are tot orașul la picioare. Și viața îi surâde. Este liberă precum vântul, nimic nu o poate opri…
Materiale pretioase si siluete magnetice, prezântând noua colectie Elie Saab. se unduieste pe podium sub privirile vrajite ale audientei. Din primele randuri sau pe podium, toata lumea are ochi doar pentru ea. Aura sa luminoasa capteaza intreaga atentie. Energia ei fara margini este electrizantă. Zambetul sau incantator parca opreste timpul in loc. Girl of Now.
Pășește pe catwalk. Îl părăsește. Urmează petrecerea de după. Un selfie pentru a imortaliza acest moment special. Și apoi dispare, lasand in urma o aroma misterioasa…

“Girl of Now are un spirit liber; o energie exploziva, pozitiva si derutanta. Nu se preface, ci traieste fiecare moment cu intensitate si gratie. Este fascinanta, duioasa, spontana si indrazneata. Este autentica!” afirma Irina Dakeva, tanara regizoare a carei campanie surprinde cu success magnetica stralucire a noii Girl of Now.

AROMA
Odată ce-ai pulverizat-o, îți pătrunde adânc în piele; pe sub piele, în suflet. Noua aromă semnată de Elie Saab este un elixir cu totul unic, reflectând toate fațetele pline de savoare și seducție ale migdalei.
Sophie Labbe si Dominique Ropion, cei doi maestrii parfumieri, au redat extrem de bine notele de migdala extrem de invaluite de semnatura olfactiva ELIE SAAB: Floare de Portocal si Acorduri de Patchouli.

Asemenea broderiilor care imbogatesc creatiile designerului, Para si Mandarina îi confera aromei stralucire. Fisticul proaspat copt, inspiratie din Liban, intareste aroma de Migdala.
Inovatia aromei vine de la floarea creata exclusiv pentru noul parfum Girl of Now: Floarea Ormond. Croita cu gratie si precizie, asemenea unei rochii, dezvaluie treptat fatetele sale gurmande: Absolut de Floare de Portocal si Esenta de Migdale. Alaturata unui buchet bogat de Iasomie Alba si Flori de Magnolie, noua floare are un efect de amplificare a stralucirii, bucuriei si feminitatii aromei.

Casmeranul care invaluie Boabele Tonka si cremosul Lapte de Migdale fac ca nota de baza sa fie una luxoasa si calda, in timp ce notele de Patchouli prelungesc misterul aromei.
Absolutul de Flori de Portocal emana stralucire si gratie. Cand este distilata cu Esenta de Migdala amara, aceasta floare alba este imbogatita cu tonuri gurmande si o noua senzualitate. Astfel se naste floarea Ormond!

STICLA
Parfumul este captat într-o sticla pretioasa. Baza ei, perfect rotunda, se potriveste exact in palma mainii. In jurul gatului, regasim floareaimprumutata din accesoriile lui Elie Saab, al carei albastru pastel a devenit deja iconic, dupa ce a fost vazut pe catwalk. în prezentările marilor designeri.

GASCA DE FETE ALE MOMENTULUI
Modelele Ulrikke Hoyer, Lineisy Montero si Gabby Westbrook au mai multe in comun decat faptul ca arata superb. Toate trei intruchipeaza, in felul lor, vitalitatea varstei lor, energia unei generatii si a unei comunitati solide de followers pe social media, cea mai puternica intruchipare a Girl of Now.

#girlofnowcalatoreste
De la Paris la Tokyo, de la Seul la New York, de la Londra la Dubai, instinctele ei avangardiste o conduc mereu catre actiune, indiferent care e aceasta. Libera ca o briza, avionul este locul unde o vei gasi des. Prefera sa vaneze comorile in cele patru colturi ale globului, astfel isi poate schimba aparitia in orice moment pentru a-si exprima starea de moment.
Singurul si nelipsitul ei aliat este parfumul – identitatea ei, semnatura ei. Girl of Now de Elie Saab.


#girlofnowpetrece

Fata momentului nu merge la toate petrecerile, ci doar la cele mai bune dintre cele mai bune. Fie ca e un club ascuns, o societate secreta sau o serata privata, ea va merge atat timp cat ii convine. Iar prietenele ei, acolitele ei, surorile ei de suflet o urmeaza. Ar puteasa bea un cocktail special conceput sau sa-si croiasca drum pe ringul de dans unde prezenta ei este electrifiantă, magică.

#girlofnowcumpara
Ea este o ambasadoare a stilului, imbracata in Elie Saab. Transmite atractia sa interioara spre fashion prin mixarea obiectelor vestimentare din garderoba de designer. O ecuatie cu multiple necunoscute care ii determina un stilunic, personal, pe care toata lumea doreste sa-l copieze fara succes insa, chiar daca secretele ei au fost deja dezvaluite – semnatura ei, urma ei. Girl of Now, aroma ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *