Gallery

I am Bond. Red Bond!

Nu aveam cum să merg, în mijloc de noiembrie, la petrecerea şi avanpremiera noului film din seria James Bond – “Spectre” – fără să mă gândesc la un look total original. E logic, nu?!
Rochia neagră midi să fie? Sau poate noua rochie lungă? Şalul din blană? Pantofi sau sandale? Prea mult? Prea puţin?

Cu mormanul de rochii capitulate la poalele dressingului, m-am decis brusc! Vreau o schimbare majoră de look. Şi o apariţie total diferită faţă de stilul meu obişnuit. Nu, o sunt o Bond-girl. Dar… aş putea fi o fată deghizată în Bond. 😉

Smoking regulamentar, papion, cămaşă impecabilă, pantaloni. Şi cam atât cu look-ul masculin.
Rujul roşu, lacul de unghii într-o culoare puternică, genele dramatic de lungi şi tocurile cui, ameţitor de înalte, nu îmi vor lipsi nici ameninţată cu gun-ul tuturor duşmanilor lui 007!
Şi neapărat, dar neapărat, o tunsoare nouă, un bob stylish foarte scurt, in stilul reinventat al anilor 20.
O tunsoare sublimă îmi doream! Şi, culmea, am primit invitaţia pentru schimbarea de look de la Sublime Maison de Beauté.

La vie est belle @Sublime Maison de Beauté
Sublime Maison de Beaute 2
Într-un spaţiu cu gust, de inspiraţie pariziană, pe Intrarea Tudor Ștefan nr. 17, între Calea Dorobanți și Calea Floreasca, Sublime Maison de Beauté a fost lansat luna aceasta cu mare fast, în prezenţa vedetelor care au venit aici să celebreze frumuseţea: Diana Dumitrescu, Alexia Țalavutis, Oana Tache, Simona Țăranu, Marina Neagu, Bianca Dragomir și Vladimir Drăghia.

Mai mult decât un salon, Sublime Maison de Beaute este un boutique de frumuseţe! Amenajat în stil franțuzesc, cu detalii romantice și influențe vintage, Sublime Maison de Beauté este un salon de înfrumusețare care te duce cu gândul la Paris. O atmosferă relaxată, prietenoasă, eleganță, cu decorațiuni florale speciale realizate de Imperioso Mariages.

Periculos de stylish şi boemă

New haircut, new look

New haircut, new look


De cum am păşit pragul au pătruns într-o lume sublimă, un loc al atenției pentru detalii, al cuvintelor și al timpului petrecut frumos.
Am ascultat jazz bun, în timp ce hair-stylistul meu, Andrei Petre, a ascultat foarte atent ce îmi doresc de la noul meu look şi mi-a dat o mulţime de sfaturi şi ponturi.

“Pe lângă serviciile obișnuite dintr-un salon de înfrumusețare”, mărturiseşte Alexandra (aka Alexandra Neculai, proprietara beauty boutique-ului ), “Sublime Maison de Beauté este singurul loc din capitală în care punem pe primul loc aspectul fizic (frumoasă din cap până în vârful degetelor), starea de bine (este un loc amenajat special pentru a te simți ca acasă). Şi timpul prețios petrecut la salon, atât pe perioada desfășurării serviciilor alese de client, dar și de ce nu, al timpului liber. La noi clientul se va simți înconjurat de prieteni”.

O adevărată experiență plăcută într-o seară ploiasă de toamnă (recunosc că de abia aştept să revin la Sublime Maison de Beaute!)
Urmarea primei mele vizite aici?
O tunsoare periculos de îndrăzneaţă, care îmi lasă ceafa goală – mai exact, părul este ras pe ceafă, extrem de scurt, deasupra urechii drepte si cu o lungime în creştere, peste tâmpla stângă.
Oh, la, la! So chic, so Bond-esque!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *