Quote

Hub Design

Într-o atmosferă cosmopolită, a fost inaugurat în centrul capitalei, HubDesign – spațiul de design al viitorului. Invitații au putut admira cele mai noi colecții de design din Europa, piese de design deosebite care întregesc tabloul unui spațiu ideal.

Spațiul se află în inima Bucureștiului, chiar aproape de zona Unirii, poți vedea de la distanță o clădire uimitoare. Modernă, minimalistă, cu un design aparte, la parterul căreia a luat ființă HubDesign, un mic colț de rai. HubDesign este cea mai bună alternativă pentru a descoperi design-ul interior. Pasiunea și dragostea pentru design a dus la crearea unui spațiu aparte, cu un concept complet diferit, care să ofere o experiență unică celor ce îi pășesc pragul. Un loc de întalnire și explorare, unde designerii, arhitecții și consumatorii finali pot găsi produsul sau serviciul de design dorit și unde se pot organiza cele mai frumoase evenimente.

Cum a luat naștere HubDesign?
O multitudine de companii au început să se preocupe mai mult de ceea ce consumatorul își dorește, venind în întâmpinarea lui cu concepte unice, menite să îi ofere cea mai mare satisfacție. Cu toate acestea, pentru a alege un element de design care să semene cât mai mult cu așteptările lor, oamenii vor, ca într-un spațiu unic, să întâlnească, cât mai multe companii și servicii de design. HubDesign facilitează această legătură între companii și consumatorul final pentru ca acesta din urmă să poată lua cele mai bune decizii în ceea ce privește proiectele de design.

High design
De asemenea, HubDesign oferă un spațiu minunat de high design, pentru evenimente corporate și de presă.
HubDesign este spațiul de design care te va face să pătrunzi într-o lume a eleganței și perfecțiunii. Fiecare element de mobilier din HubDesign contribuie la transformarea spațiului într-un obiect al fascinației și admirației, un mic univers în care oricine se regăsește și se simte confortabil.
Participanții la lansarea oficială HubDesign, s-au bucurat de show-ul de live cooking oferit de unul dintre cei mai buni chefi din România, Cezar Munteanu, s-au delectat cu preparate gastronomice rafinate, muzică bună și mult networking. Un evenimet perfect și datorită companiilor KUMA și Kronospan dar și partenerilor Tchibo, Imperioso, Leonidas, Domeniul Bogdan, Mozart, Schlumberger, Moritz Eis, CONFORT magazin și interior.

Pasionaţii de design, dar și cei care doresc să organizeze un eveniment deosebit pentru compania lor pot vizita HubDesign, pe strada Matei Basarab, nr 13-15, sector 3, București. Brand-urile prezente în HubDesign sunt 360 Furniture, Axolight, Diqis, Canapelini, CeramicheRefin, Daikin, Euphoria Kitchen Studio, Ferroluce, Gandia Blasco, Grohe, Innermost, Kuma Romania, Light Solutions, Mark Oliver, MOOR, MyHouse-TheArtof Living, Pinum, Quadra, Titan Mar, Tubes, Zoiss Home Design, Exotique.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *