Quote

HOLIDAY 2020 by TOMMY HILFIGER

NOUA CAMPANIE HOLIDAY 2020 TOMMY HILFIGER
Tommy Hilfiger anunță lansarea campaniei Holiday 2020 TOMMY HILFIGER, care aduce împreună o mulțime de persoane ce îmbrățișează noua normalitate globală cu un optimism hotărât. Având în vedere că nici călătoriile, nici reuniunile numeroase de familie nu mai sunt o opțiune pentru mulți, campania are ca scop să arate că lucrurile pot fi făcute diferit, atât timp cât menții viu spiritul sărbătorilor și îți creezi noi tradiții. Colecția este disponibilă în magazinele TOMMY HILFIGER selecționate, la nivel global, din decembrie 2020.

Set-up-ul campaniei a fost realizat în intimitatea caselor celor care s-au alăturat acestui demers, iar printre ei se numără:
• Candace Reels: feministă intersecțională, susținătoare a iubirii de sine, și fondatoare a Female Collective, fotografiată în Los Angeles, SUA de Lowfield – Sarah Barlow și Stephen Schofield.
• Renée Stewart: Dansatoare, profesoară de yoga și meditație, fotografiată în Londra, Regatul Unit, de fotograful Dean Martindale.
• Adam Kenworthy: bucătar, creator de conținut, susținător al sustenabilității și al practicii mindfulness, fotografiat în New York, SUA de Lowfield.
• Ty Ogunkoya, Billie Brown & Tayo Ogunkoya: Antreprenor și model, Ty, vlogger, Billie și fiul lor de doi ani, Tayo, fotografiați în Kent, Regatul Unit de fotograful Dean Martindale.

SĂRBĂTOREȘTE CREAREA DE NOI TRADIȚII

„Noua mea tradiție din acest an este să aleg să petrec vacanța cu prietenii.”, a spus Candace Reels.
„Este atât de important să îți petreci în mod conștient timpul cu oameni care te fac să te simți bine și care îți ridică moralul. Prietenii mei sunt extrem de importanți pentru mine – aș spune că fac parte din familie. Timpul nostru este prețios. Ar trebui să-l petrecem cu oamenii pe care îi iubim și să profităm la maximum de fiecare zi, fiecare minut, fiecare moment. ”

Colecția Holiday 2020 TOMMY HILFIGER include o gamă de stiluri festive și confortabile. Îmbrăcămintea party pentru femei include setul de pantaloni cu blazer, culoarea gri, cu imprimeu TH monogram.

Campania Holiday 2020 TOMMY HILFIGER este un pas nou în călătoria continuă a lui Tommy Hilfiger de a redefini modul în care ar trebui să fie arătată moda, sărbătorind și prezentând cu mândrie oameni dintr-o varietate de medii, cu dimensiuni, vârste, expresii de gen și etnii diferite.
Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.

TOMMY HILFIGER – SCURTĂ ISTORIE A BRAND-ULUI
Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferă produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

SARKK SA
SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.
De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.
SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *