Quote

His Coach: Platinum

Orizontul New York – începutul și sfârșitul oricărei călătorii de drum specific americană. Povestea lui, prințul modern, care călătorește in caleasca de platină. Scenele evocă energia încrezătoare și magnetică a tipului Coach.

AROMA
Aroma se deschide cu note proaspete de Ulei de Piper Negru, Ananas și Boabe de Ienupăr.
Apoi, inima dezvăluie un amestec distinctiv masculin de note florale – Geranium și Salvie, bogat contrastante cu lemnurile rafinate din baza. Cashmeran, Patchouli și Lemn de Santal. Nota finala de piele vanilată isi pune amprenta pe această semnătură caldă, senzuală și elegantă.

INSPIRAȚIA
Coach Platinum este inspirat de călătoria specific americană care începe și se sfârșește în New York. Dinamic și cald, barbatul Coach intruchipează latura aventuroasă a vietii americane.

“Am dorit să creez o aromă care să surprindă stilul de viață elegant al bărbatului care adoră să plece din New York doar pentru a simți acea senzație unică de revenire în oraș.” –Bruno Jovanovic, parfumier, Coach Platinum

DESIGNUL AMBALAJULUI
Impachetată într-un metal care se oglindește, sticla argintie luminoasă este un obiect de design luxos care celebrează codurile iconice Coach.

Pulverizatorul de forma specific închizătorilor de genți consolidează sistemul de închidere original folosit prima dată pentru gentile Coach în 1954, în timp ce calul și trăsura sunt embosate pe suprafața netedă a sticlei.
Ușor transparentă dacă e ținută în lumină, sticla reprezintă personalitatea cool și magnetică a tipului Coach.

Ambalajul Coach Platinum contrastează de culori și texturi prin intermediul aluminiului neted periat și a pielii negre texturate.

Emblematicul logo format din calul cu trăsura vorbește despre moștenirea Coach în materie de pielărie.

POVESTEA COACH

Coach, casă autentică americană de pielărie,a fost fondată in 1941 în inima Manhattan-ului. Azi, este o casă de design lider în accesorii luxoase moderne și colecții de life-style, cu o reputație de lungă durată construită pe calitatea măiestriei.

Definit de spiritul liber și atitudinea americană, brand-ul abordeză design-ul cu o viziune modernĂ, reimaginând luxul de azi cu autenticitate și inovație unice Coach. În întreaga lume, numele Coach este sinonim cu stilul fără efort specific new-yorkez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *