Gallery

Have a BIO back-to-school!

Nu știu alții cum sunt, dar mie, una, inceputul de septembrie mi-a adus mereu o stare de melancolie. Plină de aroma ultimelor zile de vacanță și de nostalgia emoțiilor inevitabile, de dinaintea oricărui început de școală…

Dar, gata! Anul acesta mi-am propus că încep toamna altfel: cu tonus pozitiv, cu vești îmbucurătoare, cu zâmbetul regăsit al copilăriei și cu energie bună.
Sincer, ce motive ai să nu fii original și, anul acesta, să începi școala in Green style?! Nu, nu înseamnă să porți uniformă verde, ci să fii eco, să mânănci echilibrat, să iubești produsele BIO, să nu îți lipsească în nicio zi fructele, legumele ori gustările sănătoase. Căci BIO înseamnă respect pentru natură, consumul de produse naturale, fără coloranți și conservanți și mai multă energie, zi de zi, datorită nutrienților integrali din alimente. Și nu uita să faci cât mai multă mișcare; e super-fantastic și distractiv, crede-ne!
Spune-le și colegilor și prietenilor tăi veștile: Green is trendy, fun & cool!
Iar acum, Cereal BIO îți aduce produse delicioase și sănătoase și un super-concurs – motive în plus să începi școala cu energie de campion!

concurs Cereal BIO si Bio Kid

concurs Cereal BIO si Bio Kid

Cereal BIO și BIO Kid – o gustare sănătoasă în fiecare ghiozdan!
Descoperă și tu universul BIO prin produsele din gama Cereal BIO – marcă a grupului Nutrition & Sante Franța, lider european în alimentația BIO și dietetică. Având o experiență de peste 30 de ani în prelucrarea cerealelor, Cereal BIO îți propune produse 100% naturale, cu peste 95% ingrediente provenite din agricultura ecologică, la cele mai înalte standarde de calitate, fără coloranți, conservanți ori potențiatori de gust, certificate conform legislației europene în vigoare, de către organe de inspecție abilitate la nivel local sau european.

Prin produsele variate, gama Cereal BIO readuce în actualitate beneficiile nutriționale ale unor cereale milenare, precum grâul spelta, hrișca, amarath-ul, quinoa, regăsite în întreaga gamă, de la biscuiți și fursecuri, la cerealele pentru micul dejun, paleuri, pâine nordică, pâine crocantă țărănească, sos pentru paste și umpluturi.
În plus, datorită pachetelor mici din fiecare pungă de biscuiți, aceștia sunt o porție dulce delicioasă și sănătoasă, ușor de pus în ghiozdanul celor mici, pentru grădiniță sau școală. Și la fel de ușor de luat de către părinți, pentru gustarea sănătoasă de la serviciu.

O gamă completă pentru energia micului campion
O mare parte din gama de produse Cereal BIO este gândită special pentru copii, fiind bogate în vitamine și minerale, esențiale în dezvoltarea armonioasă a micuților.
 Cereale pentru micul dejun, în variantele Bulgarasi miere 250g (pret recomandat: 16,9 lei) și Petale Ciocolata 250g (pret recomandat: 16,9 lei) sunt produse în Elveția, cu făină integrală din grâu, orz, secară și porumb, ideale pentru un mic dejun sănătos, bogat în fibre.
 Biscuiții din faină măcinis integral, netratată chimic în timpul stocării, cu diverse adaosuri de ingrediente (semințe, bucăți de fructe etc.) îi vor reface rezervele de energie la gustarea de la școală sau de după-amiază, alături de un produs lactat ori de un fruct.
Descoperă și tu produsele Cereal BIO și gama BIO Kid pe www.nutrivita.ro, în raioanele BIO ale marilor lanțuri de magazine din București și din țară sau în magazinele naturiste și tip plafar.


Cereal BIO îți aduce super premii, pentru un început de an școlar plin de energie!

Pregătește-te de școală cu energie de campion! Și înscrie-te chiar acum în concursul “Cereal BIO. Orice produs Cereal BIO achizitionat până la 23.10.2016 îți poate aduce super premii:
5 copii și un însoțitor vor avea ocazia inedită de a participa la un drive test plin de adrenalină, alături de Alex Filip, campionul național de raliu 2WD.
Alți 80 de norocoși vor câștiga tricouri sau ghiozdane cu produse BIO, toate purtând autograful lui Alex Filip. Înscrie-te pe www.nutrivita.ro/CerealBio ori pe facebook, în aplicația www.facebook.com/Nutrivita.ro

Mult succes: la start, la concurs și la școală!

Go Green! Mănâncă sănătos, începe școala cu forțe de campion și câștigă energie pentru cel mai reușit an scolar. Cu Cereal BIO!
Află pe www.nutrivita.ro/produse/cereal-bio-14 detalii despre întreaga gamă Cereal BIO. Mai multe despre regulamentul de înscriere la concursul “Pregătește-te de școală cu energie de campion” găsești pe www.nutrivita.ro/CerealBio. Spune-le și colegilor și prietenilor tăi!

***
Despre Nutrivita
Nutrivita (www.nutrivita.ro) este o companie românească de marketing și distribuție în domeniul produselor alimentare dietetice, BIO și gourmet. Fondată în 2007 ca afacere de familie, compania a crescut rapid, odată cu interesul românilor pentru o alimentație mai sănătoasă, atingând o cotă de piață semnificativă (cca 15% în retailul modern pe segmentele de produse BIO și dietetice).
De la început, Nutrivita și-a asumat misunea de a oferi consumatorilor românii produse alimentare de calitate, gustoase, care să îi ajute, prin alimentația de zi cu zi, să își mențină sau să-și recapete starea de bine și echilibrul.

Nutrivita propune o gamă variată de produse, din multiple segmente dietetice si bio, iar portofoliul de produse este în permanentă dezvoltare, pentru a răspunde nevoilor în creștere ale consumatorilor români.
• GERLINEA – prima gamă de produse pentru managementul greutății corporale din România. Gama cuprinde formate practice (batoane, shake-uri, biscuiți), într-o varietate de arome, fiind complete și echilibrate, pentru a ajuta la pierderea și menținerea în greutate într-un mod plăcut și accesibil.
• GERBLE – gama premium de biscuiți cu conținut redus de zahăr, sare și grăsimi, îmbogățiți cu vitamine și minerale, pentru cei cu ritm de viață alert și care doresc să compenseze stilul modern de alimentație prin gustrări sănătoase. Produsele fără gluten sau cele fără zahăr se adresează celor care nu vor sau nu pot consuma gluten sau zahăr.
• CEREAL BIO – produse gustoase și sănătoase, cu minim 95% dintre ingrediente provenind din agricultura ecologică, fără coloranți și conservanți.
• ISOSTAR – liderul european de nutriție sportivă, ce și-a consolidat poziția pe piața românească, devenind rapid nr. 1 în preferințele atleților amatori sau profesionisti, începând cu 2009.
• ALLERGO – prima marcă de produse de panificație pentru intoleranții la lactoza sau suferind de alte alergii alimentare.
• FILET BLEU – rețete traditionale din Bretania, readuse la viață de o biscuiterie tradițională de familie
• BAUCKHOF – expertul german în făinuri și premixuri BIO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *