Quote

Hair-code? Decode, by Montibello

?#SHOW DE LANSARE
Zilele trecute a avut loc lansarea Montibello în România – brandul nr. 1 în Spania în haircare. Vedete au fost produsele absolut wow pe care le-am descoperit cu mega-încântare – produse excelent puse în evidență de talentata Gabriela Dima, trainer Selena ES Romania, și de invitatul special, Jordi Tenas Picas, Art director Montibello. Iar modelele au fost machiate impecabil de make-up artist-ul meu preferat, Alina Barbu. Evenimentul de lansare și show-ul de prezentare, organizate de inimoasa specialistă în evenimente și comunicare, Vali Mihai, au avut loc la Epoque Hotel Bucharest Relais & Châteaux.

?‍♀️#MONTIBELLO
Montibello propune o colecție inspirată din lumea fascinantă a ceramicii, care unește această lume cu tehnicile de colorare profesionale, reinterpretând nuanțele de Natural Terracotta.

?Colecția CERAMICS creează o legătură dintre natură și pământ pentru a aduce profunzime și căldură culorilor la superlativ!
Este o celebrare a tuturor lucrurilor tradiționale realizate manual, o revenire la palete de culoare și tendințe naturale, o colecție proaspătă, ce conține nuanțe subtile și intense, cum ar fi maro teracota, blond luminos și cupru vibrant.

În acest sezon, căldura revine, aducând lumina soarelui în păr cu ajutorul tehnicii Natural Lights, care amplifică volumul și adaugă profunzime multi-tonală părului.

Croiurile clasice, atemporale, sunt tendințele din acest sezon. O nouă dimensiune a bob-ului dezvăluie gâtul, în timp ce părul de lungime medie și lung prinde viață prin tunsori realizate în straturi fine, invizibile, care sunt încununate cu un breton arcuit.

Pentru această colecție, Montibello a dezvoltat 6 noi nuanțe DENUÉE inspirate de culorile naturale de teracotă pentru a obține o culoare profundă, bogată, cu un aspect strălucitor și proaspăt.

?‍♀️#COLECTIA CERAMICS DENUÉE
Colecția propune 3 combinații de culori în tendințe.

LUMINOUS GOLD
8.32: O combinație perfect echilibrată de nuanțe aurii irizate care oferă căldura perfectă pentru nuanțele de blond crem, neutre.
10.32: Această nuanță combină reflexele aurii, irizate în cele mai ușoare forme. Blond clar, pur, cu un aspect lucios.

VIBRANT COPPER:
6.4: Cea mai întunecată versiune a unei nuanțe arămii dezvoltată pentru a imita culorile pure și intense ale cărămizii și plăcilor.
7.42: Un amestec de cupru și reflexe irizate care creează o nuanță auburn neutră, cu aspect natural.

TERRACOTTA BROWN
6.65: O nouă interpretare a uneia dintre cele mai emblematice nuanțe de maro, cu o notă suplimentară de roșu care realizează un maro teracotă intens.
8.65: Reflexiile maro sunt combinate cu cele mai deschise de roz pentru un păr blond nisipiu cu un strop de fard de obraz.

Toate produsele folosite pentru a crea această colecție sunt produse VEGANE, care conțin ingrediente naturale!
DENUÉEeste o vopsea permanentă fără amoniac pe bază de apă, capabilă să imite nuanța și luciul părului natural cu 100% acoperire a părului alb.

O combinație de ingrediente naturale cu multiple beneficii de oferit mulțumită AQUAGEL COLOURING SYSTEM:
· performanță perfectă a culorilor,
· grijă suplimentară din partea naturii pentru o calitate uimitoare a părului, protejează scalpul,
· confort în timpul procesului de colorare a părului,
· oferă mai multă densitate și textură sănătoasă părului.

AQUAGEL COLOURING SYSTEM este o matrice pe bază de apă care intră în interiorul structurii părului, înconjoară moleculele de culoare și promovează dezvoltarea culorilor Efectul este asemănător lentilelor ce amplifică claritatea și definirea culorilor, creând rezultate vii. Nivelul de hidratare îmbunătățit stabilizează structura internă a fiecărui fir de păr Părul este bine protejat împotriva deteriorării factorilor externi, iar starea părului este vizibil îmbunătățită pentru a obține a culoare de lungă durată

#DENUÉE INTENSE BLACK LIGHTENING POWDER
este o pudră decolorantă cu argilă, fără amoniac, îmbogățită cu carbune activ si complexul exclusivist Botanical Bond, ce deschide până la 7 tonuri.

#DENUÉE SOFT BLACK CREAM-GEL LIGHTENER
este o cremă-gel decolorantă, fără amoniac, îmbogățită cu cărbune activ și complexul exclusiv Botanical Bond Care, ce realizează o deschidere soft de până la 3 tonuri.

?‍♀️#DECODE ZERO
este o gamă completă de produse de styling și îngrijire cu ingrediente naturale pentru a avea grijă de părul tău și pentru a oferi un look natural.
– formulă vegană cu 90% ingrediente de origine naturală.
– întărește și repară structura internă a firului de păr.
– respectă și are grijă de păr și scalp.

#DECODE ZERO LIFE
este un tratament de styling care repară și întărește firul de păr, îmbunătățește manevrabilitatea și definește coafura, fără a încărca părul. Redă starea naturală și frumusețea părului, face pieptănarea mai ușoară, îl aplici și dispare.

#DECODE ZERO FLOW
este alternativa naturală la gelul și spuma pentru păr creț, care activează și definește buclele menținând în același timp forma lor naturală și mișcarea. Reîmprospătează buclele, are efect anti-frizz, îl aplici și dispare.

#DECODE ZERO PURE
este un gel pe bază de apă dezvoltat pentru a realiza coafura dorită și pentru a îmbunătăți structura naturală a părului. Netezește, definește și dispare.
Alternativa naturală la sprayurile pentru fixarea coafurii și șampoanele uscate.

#DECODE ZERO PERFECT este un spray pentru textură care definește și reîmprospătează coafura, oferind părului o mișcare naturală, fără a-l încărca. Definește instant coafura, oferă textură și dispare.

#DECODE ZERO ESSENTIAL SHAMPOO
este un șampon pentru uz frecvent care curăță și purifică părul și îl protejează împotriva poluării și a daunelor cauzate de factorii externi. Curăță, hidratează și protejează.

#DECODE ZERO ESSENTIAL BALM
este un balsam ușor care hidratează și tratează părul în timp ce îl protejează împotriva poluării. Oferă hidratare, catifelare și o barieră de protecție.

#DECODE ZERO CURE
ser natural pentru regenerarea părului cu uleiuri 100% naturale . Formulă extrem ușoară dar concentrată cu acțiune de regenerare, conceput special pentru a regenera, revitaliza și întări părul deteriorat. Are efect anti-îmbătrânire, datorită combinației a 3 uleiuri naturale. Sigilează cuticula și reface textura și redă strălucirea părului.

#DECODE ZERO COSMIC
spray efect anti-frizz pe termen lung, cu extract natural de orhidee 94% și ingrediente de origine naturală.

Tratament ce creează un film protector de lungă durată care protejează părul de efectul încrețirii chiar și în condițiile unui climat umed.

Elimină efectul de încrețire, lăsând părul moale și usor de aranjat până la 72 de ore.
Selena ES este o afacere de familie cu 20 de ani de experiență în industria frumuseții, un distribuitor de produse cosmetice profesionale pentru îngrijirea părului, aparate și accesorii pentru saloanele de înfrumusețare.

?‍♀️#SELENA ES ROMÂNIA
Compania este distribuitor exclusiv și oficial în Bulgaria și în Romania pentru mai mult de 12 branduri renumite, de foarte buna calitate, printre care amintim Balmain Paris Hair Couture, Montibello, Farmavita, Pronails, BabylissPro și Jungle Fever.

In prezent, Selena ES Trading este distribuitor exclusiv Balmain Hair Couture si Montibello si un partener de incredere pentru saloanele de infrumusetare din Romania!

Selena ES Trading pune clientilor si partenerilor la dispozitie o gamă largă de produse și servicii oferite, consultanță de specialitate, oferte personalizate, livrare rapidă, cu scopul de a câstiga și păstra încrederea și satisfacția clientilor.

Cu siguranță ne putem baza pe o echipă formata din profesionisti cu o bogată experiență în domeniu, preocupați să vă acorde asistență și sfaturi competente. Demersurile inițiate sunt menite sa susțină calitatea produselor și a serviciilor oferite, pe care le veți achizitiona prin intermediul Selena ES România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *