Quote

Gusturi bune și autentice

Se spune că despre gusturi nu poți discuta sau disputa. Este clar că e ceva personal – și care ține cu siguranță de experiența individuală – dacă ceva îți place sau nu.
Când vine însă vorba despre un gust excelent, care mai are și o rețetă home-made și o poveste extrem de sănătoasă în spate, atunci lucrurile se schimbă radical! Gusturile sunt pur și simplu… bune. Fără dar și poate! Așa cum am constatat serile trecute la restaurantul Burger&Grill House (din Prelungirea Ghencea nr. 262), unde am degustat cele mai bune mezeluri crud-uscate și burgeri din carne de vită Black Angus pe care i-am gustat în viața mea!

Alături de bloggerițe dragi și prieteni jurnaliști am aflat totul despre mezelurile ca la mama acasă și produsele delicioase ale carmangeriei “Meșteșugari de gusturi”.
Știam deja că și restaurantul Burger&Grill House, și carmangeria și mezelurile făcute cu drag și ca acasă “Meșteșugari de gusturi” sunt afacere de familie. “Responsabili” pentru ideea excelentă de a oferi nu doar prietenilor și familiei, ci și tuturor consumatorilor care le trec pragul rastaurantului ori magazinului sunt soții Cristina și Ioan Smadu.
Încă de la înființarea afacerii, din 2015, soții Smadu și-au propus să folosească materii prime și condimente naturale și să respecte rețetele tradiționale din zona Făgărașului, pentru a obține mezeluri gustoase, ca acasă, la Sâmbăta, localitatea de baștină a lui Ioan.

Această abordare le-a garantat succesul, mezelurile lor fiind apreciate, iar afacerea crescând firesc, sănătos.
Pe lângă mezeluri absolut senzaționale și sănătoase, fără conservanți, carmangeria situată în Prelungirea Ghencea, mai produce și burgeri din carne de vită Black Angus, destinați restaurantelor, dar și preparării în restaurantul aflat alături de carmangerie.

Păstrând principiile după care este condusă carmangeria, meniul restaurantului conține preparate sănătoase, din carne, legume și condimente naturale, fără aditivi și înlocuitori. Simplitatea rețetelor pune în valoare calitatea și prospețimea ingredientelor.
Carnea prelucrată în carmangerie este de proveniență românească, iar aprovizionarea cu materii prime de calitate este o provocare continuă, cum a specificat directorul general Cristina Smadu.
Iar prețurile sunt excelente și absolut corecte; să îți dau doar câteva exemple: rasolul de vită Black Angus este doar 20 lei/kg, iar pulpa de porc dezosată și deloc grasă este 18 lei/kg.

Ioan Smadu, cel care se ocupă de partea de producție, are drept permanentă preocupare menținerea echilibrului între preț și calitatea produsului. Acesta ne-a dezvăluit că simpla respectare a rețetelor și a calității ingredientelor nu este suficientă, supravegherea procesului de producție fiind extrem de importantă pentru a obține un produs de calitate, care să se încadreze în prețul de vânzare propus.

Gustul produselor, testate în magazinul sau restaurantul familiei Smadu, este extraordinar. Clar numai testând produsele te poți convinge… cam ce mai înseamnă o carne adevărată, mezeluri prepătite sănătos și gustos, ca acasă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *