Quote

Gustul copilăriei

Sărbătorește zilnic copilăria cu LINO LADA!

Dacă în martie, pentru că este Ziua Femeii, se consideră că întreaga lună le este dedicată, exact așa se întâmplă și în iunie, când este Ziua Copilului. Așa că luna aceasta, în fiecare zi cei mici pot fi sărbătoriți și răsfățați! Cum? Zilnic cu câte o mică bucurie, surprinzătoare, mereu alta. Azi o jucărioară, mâine o plimbare, poimâine ceva dulce și delicios. Sunt lucruri mărunte, dar care pe copii îi încântă și îi fac să se simtă speciali. Cum, de altfel, și sunt.

De jucării, jocuri și plimbări, de parcuri de distracție și castele de nisip la malul mării, de ture cu bicicleta și sărituri în trambulină, știm sigur că te poți ocupa. Noi te ajutăm cu sugestiile de… ceva dulce și delicios. Cel puțin pentru cinci zile, îi vei putea oferi micuțului tău cinci surprize dulci, inedite, savuroase și mai ales sănătoase: cremele tartinabile LINO LADA! Din ingrediente esențiale pentru creșterea și dezvoltarea copiilor, de cea mai bună calitate, aceste creme sunt și o sursă de energie pentru provocările cotidiene.
Vei putea începe sărbătoarea gusturilor cu delicioasa LINO LADA Lapte, din (desigur!) cel mai bun lapte integral și cele mai fine alune de pădure. O abundență de energie și de calciu, element de neînlocuit, benefic pentru oase și dinți. Copilului tău o să-i placă, negreșit!

Pentru o zi de aventură, se potrivește perfect LINO LADA Cocos. Sub capac va descoperi un gust exotic, irezistibil, născut din combinația de lapte, alune de pădure de cea mai bună calitate și făină de nucă de cocos. Crema poate fi umplutură pentru clătite, dar e la fel de bună și pe o felie de pâine. Și mai simplu de atât este să fie consumată cu lingura, direct din borcan!

Îi plac alunele de pădure? Atunci LINO LADA Nougat este pentru el! Are un gust fabulos, secretul aflându-se în raportul perfect dintre alunele atent alese și cacao. Este un produs bogat în vitamine și minerale care, împreună cu un pahar de lapte, este un mic dejun delicios, hrănitor și minunat pentru a începe ziua. Alunele sunt o sursă naturală de vitamina E, iar laptele este o sursă de calciu, ambele transformând Lino Lada într-o sărbătoare echilibrată din punct de vedere nutrițional.

A patra propunere este LINO LADA Duo, o altă cremă tartinabila a gamei produsă din ingrediente naturale, cu alune atent selecționate și prăjite fin, care sunt o sursă excelentă de minerale și vitamine. La care se adaugă cacao bogată în antioxidanți și lapte plin de calciu. Dublă plăcere, potrivire perfectă!

Și a cincea surpriză dulce, cea mai surpriză dintre surprize, premiul cel mare și recompensa supremă, LINO LADA Gold, produsul premium ideal pentru ocazii speciale! Cu alune de pădure, această aromă este un deliciu fără precedent, o cremă savuroasă cu alune de pădure mărunțite și coapte. Hai să îți spunem și-un secret: merge cu înghețată per-fect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *