Quote

Glamour din anii 20 în Micul Paris

Farmecul şi exuberanţa anilor ’20 au fost readuse în Micul Paris, în reinterprea făcută de City Vision Magazine!
Joia trecută a avut loc petrecerea tematică the Great Gatsby by City Vision Magazine, o publicație de lifestyle și business cu un capital 100% românesc. Cei peste 200 de invitaţi au păşit în lumea exuberantă şi vivace a anilor ’20, uitând de zgomotul oraşului, dar şi de tehnologia de ultimă generaţie. Aceştia au trăit într-un trecut plin de farmec în care curgeau râuri de şampanie, împletite cu prezentări de modă aşa cum doar New York-ul a mai văzut şi au dansat pe acorduri de charleston şi jazz.
Prezentarea de modă pusă în scenă de Cătălin Botezatu a fascinat publicul.

Seara a fost presărată cu o multitudine de ingrediente menite să celebreze rafinamentul și eticheta epocii: prezentările de modă marca Viggo, Cătălin Botezatu, Mineli Boutique și L’Atelier Couture by Loredana Ciangău; dansatorii profesioniști de la școala de dans Arthur Murray, care au antrenat invitații și desigur, momentele artistice adecvate perioadei.

Nu au lipsit focurile de artificii, şampania, caviarul şi vinul de calitate.
City Vision Magazine dezvăluie povești ale oamenilor de succes, evenimente socio-culturale, tendințe în materie de modă și decorațiuni, prezintă cele mai atractive destinații turistice, face recomandări pentru timpul liber, cultură, oportunităţi de afaceri și multe alte aspecte de interes pentru publicul său. Cu fiecare ediție, revista scoate din lumina tiparului pagini de conținut dedicate știrilor, celor mai importante evenimente, interviuri, pictoriale de modă și informaţii culturale. Pentru că toate lucrurile premium poartă o etichetă, coperta City Vision Magazine prezintă în fiecare dintre edițiile sale un interviu amplu, acordat în exclusivitate, cu o personalitate marcantă a business-ului autohton.

Partenerii evenimentului au fost 5Travel, Ace Customs, Agriro, Bio Ortoclinic, Dasdem Aestethic Clinic, Colladerma, Cătălin Botezatu, Danube Caviar, Distileriile Bran, Eastworld, El Unico, Fantanadeciocolata.ro, Fireshow, INOVI, IQOS, L’Atelier Couture, Lumiere, Manifesto PR, Materflex, Mineli Boutique, Montegrappa, Mr. Pich, MVG (Media Vision Group), PAESE, Scoala de make-up Raluca Paraschiv, ST. Dupont, Tailor Events, Veuve de Vernay, Vinarte, Viggo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *