Quote

Girl squad by essence

WHO RUN THE WORLD? GIRLS!

Pentru că iarna se încăpățânează să nu se mai lase dusă (și, cel mai sigur, ține primăvara prizonieră pe undeva, pe tărâmuri îndepărtate!), toate simțim nevoia de o trupă specială, care să ia atitudine și să intervină în forță!
Dar nu, nu o trupă oarecare, ci o trupă de șoc, o gașcă înarmată până-n… peri cu arme ale frumuseții feminine, care să înfrângă rezistența vremii urâte și a zăpezii și să ne aducă soarele și zâmbetul pe chip.
Nu este un basm, ci scenariul la care Essence pare să ne invite să participăm activ, prin ediție limitată de pensule cool “girl squad” pe care tocmai a lansat-o, luna aceasta. O mare armată de perii senzuale (cum altfel?!), cu forme apetisante, cu perișori moi, pentru precizia intervențiilor. Și, evident, special antrenate pentru aplicarea impecabilă a fondului de ten, corectorului și a altor produse de machiaj.
Cine conduce lumea? Fetele! Suntem la putere!


GIRL SQUAD – TRUPA SPECIALĂ A PRIMĂVERII, ÎN LUPTA PENTRU UN TEN IMPECABIL

Iată ce trupă specială am descoperit pe contul Essence din Germania. O trupă de șoc sexy și eficientă, pe care ne-o propune Essence în lupta de luna aceasta pentru un ten impecabil și un machiaj ca la carte. By Girl Squad:

1) blending brush, 9,99 lei
Perișorii rotunzi te ajută să blenduiești delicat diferite culori de farduri de pleoape, pentru un machiaj perfect.


2) angled smokey eye brush, 12,79 lei

Pensulă ideală pentru creearea unui machiaj smokey eye precis. Datorită perișorilor înclinați, machiajul smokey eye poate fi realizat ușor, fără efort, pentru un look expresiv

3) eyeshadow brush, 9,99 lei

Pensula perfectă pentru o aplicare generoasă a fardului de pleoape, pe suprafețe mai mari – este foarte ușor & rapid.


4) brow and liner brush, 9,99 lei

Perișorii subțiri, delicați, fermi, sunt ideali pentru definirea și creearea sprâncenelor perfecte.


5) define & fade lip brush, 9,99 lei

Trasează cu precizie conturul buzelor, poate fi folosită și pentru machiajul acestora. Sfat: unealta perfectă pentru a crea un efect ombré, ca o profesionistă!


6) face perfector brush, 19,99 lei

Perișorii conici, super moi, captează ușor toate texturile pudrate și le blenduiește delicat, pentru o aplicare ușoară. Pentru un aspect impecabil.


7) highlighting and contouring brush, 19,99 lei

Pensula mare se adaptează perfect formei feței și este polivalentă – potrivită pentru conturare, aplicarea iluminatorului sau pudrei bronzante pe pomeți.


8) concealer brush, 15,39 lei

Perișorii fermi permit o aplicare ușoară a texturilor corectoare – indiferent dacă sunt cremoase, lichide sau pudrate – alunecă ușor pe piele și ajunge în toate zonele feței.

9) all-rounder cream brush, 15,99 lei
Pensulă polivalentă, potrivită pentru toate tipurile de texturi cremoase – nu absoarbe prea mult produs – pentru un aspect natural, neted.

În plus, nu uita de detaliile care contează și ele atât de mult:
make-up bag, 16,69 lei
O gentuță stilată pentru depozitarea produselor cosmetice, o poți lua cu tine oriunde. Design transparent.
Șinail & styling stickers, 7,29 lei
Pentru ca să poți decora și personaliza orice produs de beauty cu ajutorul acestor stickere autoadezive.

Who run the world? Girls! Girls Squad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *