Quote

Girl Power!

answear.LAB lansează colecția capsulă Girl Power, prin care susține femeile în drumul lor spre succes.

La începutul lunii septembrie, answear.LAB lansează Girl Power, o colecție vestimentară în ediție limitată ce va fi disponibilă exclusiv pe ANSWEAR.ro, prin care susține femeile în drumul lor spre succes. Tot profitul obținut din colecția Girl Power va fi donat către Confederația Națională de Antreprenoriat Feminin (CONAF).

Prin crearea acestei colecții capsulă, intitulată sugestiv Girl Power, brandul answear.LAB și-a dorit să exprime mai mult decât outfituri casual în tendințele noului sezon. Și-a dorit să creeze o colecție în care femeile se vor regăsi.

Girl Power subliniază puterea femeilor, nevoia lor de independență care le permite să avanseze atât pe plan personal cât și profesional, să se dezvolte și să se împlinească în drumul pe care și-l aleg singure. De aici și ideea de a integra în colecție motive binecunoscute însoțite de mesaje de susținere, care le încurajează să-și dorească mai mult și să încerce lucruri noi.

Brandul answear.LAB a început să creeze colecții capsulă dedicate femeilor încă de acum un an întrucât crede în puterea femeilor de pretutindeni și în sprijinul reciproc al acestora în a trăi frumos și demn.

Colecția în ediție limitată Girl Power este rebelă și romantică în același timp, universală, în care prioritate are confortul. Tricouri largi, seturi de trening, blugi și cămăși albe, rochii practice de culoare neagră, toate fiind o soluție nu numai pentru tendințele temporare care se schimbă cu viteza luminii, ci și pentru sezoanele următoare, articolele fiind clasice și versatile.

Creațiile sunt fabricate din materiale prietenoase cu mediul înconjurător: bumbac, fibră din bambus, tencel cu adaos de poliester reciclat, și sunt certificate GOTS și Oeko-Tex. Încălțămintea și accesoriile sunt fabricate cu un minim de consum al resurselor naturale. Gențile universale sunt realizate în întregime din fibre reciclate.

Întreaga colecție Girl Power by answear.LAB este ediție limitată, doar în această toamnă poate fi accesată pe ANSWEAR.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *