Quote

Giardini Italiani – toate acele culorile, toată acea geometrie perfectă

GIARDINI ITALIANI
Nu ai cum să vizitezi Florenţa fără să-i vezi grădinile, așa cum nu ai putea vizita Florența fără să îi admiri operele lui Michelangelo, fără să te încânte cerul Toscanei, cu miile sale nuanțe, fără să te copleșească arhitectura clădirilor, fără să te ademenească apele veșnic tânărului Arno – artera acvatică prin care pulsează, oglindită, frumusețea întregului oraș.
Nu ai cum să vizitezi Florența fără să te îndrăgostești iremediabil de farmecul său natural și de cel transformat de mâna omului. Orașul ăsta respiră frumusețe prin fiecare copac, stradă, fațadă, balcon, statuie, pictură, turlă, piatră sau pod. Orașul ăsta ESTE frumusețe!

Este orașul Renașterii, iar parcurile şi grădinile sale fac şi ele parte din zestrea de frumusețe lăsată moştenire Florenţei de diverse familii, artiști și personalităţi istorice care şi-au lăsat amprenta asupra sa.
Grădina Boboli (Giardino di Boboli), aparținând Palazzo Pitti, reamenajată de familia Medici și îmbogățită cu operele lui Michelangelo, Giambologna, Niccolo Pericoli, Bartolomeo Ammannati, Vasari, Bernardo Buontalenti.
Foarte aproape este impresionanta Grădina Bardini. Dar nu poți rata nici Giardino dei Semplici, Giardino della Gherardesca, Orti Oricellari, Grădina Fortezza ori Giardino Torrigiani – probabil cea mai impresionantă grădină privată din întreaga Europă…

image002

Ei bine, ce spui, mă lași să te invit la un exercițiu de imaginație?
Știu, e luni dimineața, plouă. Primăvara nu se grăbește să intre încă în București cu alai… Însă închide ochii, lasă porțile unei grădini florentine însorite să se deschidă doar pentru tine si pășește în acest cadru de vis. Natură, culori, geometrice, labirinturi magice de flori și tufe, alei cu copaci. Toate perfecte, toate aduse laolaltă doar pentru tine!
În colecția de make-up de primăvară-vară de la Collistar, numită atât de inspirat GIARDINI ITALIANI, în onoarea superbelor grădini renascentiste italiene.

BINE AI VENIT ÎN GRĂDINILE ITALIENE!
Collistar a pătruns într-o grădina italiană magică, superbă și ne invită să o descoperim alături de el. O grădină cu o geometrie perfectă, cu lumină uluitoare și tente delicate, cu pulbere ultra-fină și culori feminine, mătăsoase. O paletă pentru față și ochi în ediție limitată, decorată într-un mod încântător.

TRIPLĂ UTILIZARE.
În interior sunt pulberi ultra fine, care pot fi folosite ca fard de obraz, fard de ochi și iluminator, în funcție de ocazie. Ca un adevărat artist creator de grădini de vis, Collistar a gândit două combinații de culori, fiecare dintre ele cu trei nuanțe gradate diferite: tonuri rozalii cu tente trandafirii și tonuri de corai, ce duc spre nuanța chihlimbarului. Aceste nuanțe extrem de ușor de purtat pot fi amestecate într-o varietate infinită de intensitate și strălucire.
Alaturarea nuanțelor perlate și satinate oferă un aspect diferit de fiecare dată, zi sau noapte. Două combinații, perfecte pentru un machiaj rapid.

FARDUL DE PLEOAPE CU DUBLU EFECT
Grădina Collistar e în plină floare. E primăvară, e triumful naturii și al culorilor! Cala, floarea de piersic și salvia – sunt pur și simplu numele cele mai evocative pentru cele trei noi culori ale fardului de pleoape Double Effect Eye Shadow Wet&Dry. Fardurile pot fi folosite fie cu un aplicator umed, pentru a spori intensitatea culorii, precum o grădină după ploaia de vară. Sau pot fi aplicate uscate, pentru un efect mai subtil, ca într-o dimineață însorită de primăvară.

BLUSH – SILK EFECT MAXI blusher
Două noi nuanțe pentru Silk Effect Maxi blusher, auriu-roz și trandafiriu lemnos, care se joacă cu volumele feței, evidențiază delicat tenul și îl luminează. Micul secret din pulberele pline de pigmenți este amplificat cu vitamina E si acid hialuronic. Cele două culori sunt în perfectă concordanță cu starea de spirit din acest sezon, care solicită un efect perfect pentru obraji naturali, luminosi.

MASCARA INFINITO WATERPROOF
Priviri infinit de profunde. Mascara Infinito Waterprood este cel mai bine vandut mascara, un produs pentru ochi frumosi și conturați armonios.
În momentul în care se aplică, periuța specială de înaltă precizie separă genele cât de mult posibil, oferă volum, definire și curbare perfectă.
Rezultatul? Impecabil, cu un make-up intens, de lungă durată și plin de culoare.

RUJ – VIBRAZIONI DI COLORE
Un produs doi în unu: Ruj Vibrazioni di Colore și conturul de buze Smudge-Proof Transparent. Rujul vine în patru culori noi, lemn de cireș, lemn de trandafir, begonie și ciclamen, care au în comun intensitatea cromatică a unui ruj combinat cu stralucirea unui luciu. Culori vibrante pe buzele tale…
Texturile lor lasă pielea uniformă și durează întreaga zi, acționând ca un tratament al buzelor, datorită vitaminei E, antioxidante și protectoare, și a hameiului care conferă volum.
Din noua colectie face parte si noul contur de buze transparent, pentru a fi aplicat înainte de ruj.
Un instrument profesionist neprețuit de make-up, care garantează un make-up perfect și care reduce vizibil liniile mici din jurul buzelor.

PLUMPING GLOSS
O mica bijuterie tehnologică care, datorită adăugării de substanțe extrem de eficiente și funcționale concentrate, ofera un volum vizibil buzelor.
Finisajul? Strălucitor și lucios, dar nu scanteietor. Textura? Concentrata, dar luminoasa și netedă în același timp.
Formula cuprinde o oligopeptidă care stimulează sinteza de colagen, un colagen de plante inovatoare, care face buzele mai voluminoase și le remodeleaza zi de zi, dar și un amestec de trei ceruri de plante – Mimosa, jojoba, floarea-soarelui – care protejează și hidratează. Plus un agent revigorant încântător.


LAC DE UNGHII – GLOSS NAIL LACQUER NATURAL EFFECT

Visezi să ai manichiură sofisticată și într-o culoare foarte lucioasă, întreaga vară? Exact așa a gândit Collistar manchiura sezonului cald, în concordanță cu tendințele modei în cinci nuanțe pastel noi, care amintesc de florile delicate de primăvară, oferind un efect lăptos sofisticat și foarte natural.
Pe lângă albul pur al crinului, pentru a fi purtat pe cont propriu sau peste alte nuanțe, există, de asemenea, si nuanțele magnolie, begonia, ciclama și bougainvillea.

Explozie de culori, de texturi, de geometrii… Bine ai pășit în grădinile magice Collistar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *