Gallery

Ghici cine vine la cină! (la cina romantică de Sfântul Valentin!)

Se spune ca în dragoste este permis orice. Iar, când vine vorba despre sărbătoarea dragostei – Sfântul Valentin – lucrurile o iau de-a dreptul razna. Pe 14 februarie, Universul se umple de inimioare, de declaraţii, de versuri infocate, de ursuleţi roşcovani din pluş.

Da, este (doar) 14 februarie.
OK, e (doar) o zi ca toate celelalte zile, în care îi poţi spune “Te iubesc” şi îi poţi demonstra că îl / o iubeşti în 1000 de feluri.
Dar haide măcar să fim puţini mai creativi, chiar dacă la fel de iubitori. Şi să ne declarăm sentimentele într-un mod mai original.

DECLARĂ LILA NOUA CULOARE A DRAGOSTEI:

Este o seară sărbătorită de toată lumea. Mai exact, ÎN toată lumea.
Seara în care cuplurile de pe toate continentele au un limbaj comun: îşi spun “te iubesc” în limbajul de Sfântul Valentin.
Ce ai spune de o seară romantică în cadă, cu aromă de liliac, poate şi cu ceva lumânărele?
Se rezolvă cât ai zice “Sephora” – magazinul unde găseşti un kit lila, făcut cu dragoste şi ingeniozitate.
Kitul haios cuprinde gel de duş, săpun pentru mâini şi loţiune de corp, toate Lilas Bleu de la Sephora şi purtând amprenta dragostei: inimioarele roşii.

Atmosfera de SPA şi aromaterapie poate fi intensificată de apa de toaletă cu note de liliac, Lilas Bleu.
Şi cu 14 moduri de a spune te iubesc: inimioarele multicolore efervescente pentru baie, din “Calendarul Iubirii” Sephora. Ascunse sub un cartonaş cu câte o declaraţie de dragoste în altă limbă, zi de zi, pentru fiecare zi, timp de 2 săptămâni.
Ei, ce spui?

LIMBAJUL VALENTINE:

Limbajul Valentine este (cum altfel?) foarte special, precum sărbătoarea pe care o reprezintă.
Un limbaj extrem de simplu de descifrat, dar cu foarte mare încărcătură S.S.S. – adică multe simboluri, semnificaţii, sentimente. 🙂
Inspirata de povesti de dragoste si legende, noua Colectie de Valentine’s Day de la PANDORA reprezinta sarbatorirea iubirii, in toate formele şi manifestările ei.
Şi exprimă, sub formă de charmuri, brăţări, cercei ori pandantive finisate manual, declaraţii originale de dragoste, de devotament, de afectiune.

Mda, simbolul Pandora este charm-ul (sau porte-bonheur-ul, sau talismanul, depinde în ce limmbă vrei să îl numeşti).
Deloc, dar deloc întâmplător! Căci “Charm” vine din franceză, unde înseamnă “farmec”. Adică are treabă, în acelaşi timp, şi cu fermecul pe care îl răspândeşti, dar şi cu… vraja pe care o pui într-un mic detaliu argintiu, purtat la încheietura mâinii, la ureche sau la gât.

EXPRIMĂ-ŢI DRAGOSTEA.
Lasă-ţi sentimentele să strălucească purtând de Valentine’s Day pandantive, inele şi brăţări din argint, cu zirconiu cubic sclipitor. Noua serie „Love” surprinde perfect spiritul acestei ocazii, cu bijuterii cu un font special creat, cu pietre de zirconiu cubic şi litera „o” în formă de inimă.
Un accesoriu discret, dar esenţial pentru o ţinută, aceste bijuterii minunate îţi aduc aminte de momentele preţioase de dragoste şi îţi spun povestea printr-un singur cuvânt.

IUBIRE DE BASM.
Inimi delicate simbolizează afecţiunea eternă şi legătura dintre suflete, iar noul inel XOXO cu model dantelat, împodobit cu zirconiu cubic, combină meşteşugul specific al PANDORA şi cele mai noi tendinţe în modă.
Simbol al unităţii şi iubirii, cercul neîntrerupt al unui inel reprezintă emoţia de dincolo de cuvinte.
De Valentine’s Day, PANDORA lansează o colecţie de inele suprapuse, spre a fi purtate pentru a obţine un look personalizat. Combină metalele şi stilurile pentru a-ţi completa ţinuta.

INIMI DELICATE.
Fă-ţi cunoscută iubirea adăugând brăţării tale talismane romantice cu inimi din argint sau aur.
Adaugă un plus de stil cu cercei cu inimi în două nuanţe şi un colier cu inimi întrepătrunse, pentru a sărbători dragostea cu ocazia Valentine’s Day.

Detalii mici şi fine, pline de simboluri. Şi de semnificaţii. Şi de sentimente.
Inimioare simple, aurii si argintii versus inimioare create din ştrasuri.
Lăcăţele pentru care doar cel iubit are cheia potrivită.
Declaraţii de dragoste scurte şi cuprinzătoare, gravate pe bijuterii diafane.
Detaliile fermecătoare, în stilul şi limbajul specific Pandora…
Un limbaj în care oricui îi face plăcere să dăruiască sau să primească dovezi de iubire!

WILD HAIR, ROMANTIC MOOD 🙂

Voi doi nu obişnuiţi să sărbătoriţi Valentine’s Day?
În ideea că ziua iubirii voastre este în fiecare zi… Ştiu perfect ce spui! Dar cu siguranţă iubitul tau va fi incantat sa-l intampini cu un look wild & trendy, de catwalk.
Gama Rowenta for Elite Model Look este conceputa pentru femeile dinamice, independente şi originale. Şi combina stilurile si tendintele din cadrul prezentarilor de moda cu caracterul practic si inteligent.
Iar pentru momentele în care vrei să obţii rapid şi simplu un look special, în kitul Rowenta ai la îndemână toate instrumentele. Pentru a fi seducatoare, in orice moment al zilei, fara sa pierzi ore in sir asteptand un loc la salonul de infrumusetare.
Foloseste unul dintre uscatoarele din gama Elite Model Look de la Rowenta, cu functie de ionizare si vei scapa de problema suvitelor electrizate.

Iti poti intinde parul chiar acasa cu Optiliss Keratin&Shine Rowenta, placa de indreptat parul din aceeasi gama. O placă de îndreptat care iti va proteja părul, şi îi va conferi strălucire datorita tehnologiei imbogatite cu keratina şi cu ioni naturali emişi în timpul utilizarii.

Daca iti doresti in schimb bucle diafane sau rasuciri glam, poti incerca ondulatoarele Rowenta cu mai multe dimensiuni, perfecte pentru forma si marimea buclelor la care visezi.

Nu neglija nici peria rotativă Rowenta Multistyler, cu care părul este coafat impecabil în 2 timpi şi 3 mişcari şi străluceşte ca pe catwalk.
Eu, una, o folosesc la fel de bine şi pe părul uscat, dar şi pe cel umed, imediat după spălare.
Cu ajutorul setului de 14 accesorii poti sa iti ondulezi, indrepti sau creponezi parul, în funcţie de inspiraţia şi dorinţa din acel moment.

Restul reţetei originale pentru o seară perfectă de Valentine’s Day? O sa găseşti detaliile în articolul de mâine! 😉

One thought on “Ghici cine vine la cină! (la cina romantică de Sfântul Valentin!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *