Gallery

Ghici cine vine la cină! (la cina romantică de Sfântul Valentin) – partea a II-a)

Da, da, şi în articolul de astăzi este vorba tot despre reţeta originală şi seducătoare de Sfântul Valentin, reteta începută în articolul de ieri 🙂
Fii originală şi inventivă! Şi transformă în arme de seducţie lucrurile şi detaliile la care până acum poate nici nu te-ai gândit.
Uite câteva mici, dar relevante exemple:

FINĂ CA MĂTASEA, NUMAI LAPTE ŞI MIERE:
Chiar dacă nu este vară si nu te etalezi la plajă, pielea fină şi hidratată este, totuşi, la fel de sexy. Şi, in mod cert, reprezintă accesoriul tău nepreţuit şi arma ta secretă de seducţie!

Epilatorul cu nume predestinat: Lovely by Rowenta for Elite Model Look te face sa uiti de parul nedorit datorita celor 24 de pensete eficiente in forma Y şi a sistemului de atenuarea durerii.

Dar să nu uităm că hidratarea pielii începe… chiar de sub duş.
Răsfaţă-ţi pielea cu Crema de duş Milk & Honey Gold de la Oriflame.
Şi dublează efectul de răsfăţ, hidratare şi catifelare cu crema hrănitoare Milk & Honey Gold de la Oriflame, cu extracte organice şi proteine din lapte şi miere.
Pentru o piele care se cere mângăiată şi care va primi, cu siguranţă, o declaraţie de dragoste 😉

O DECLARAŢIE SEDUCĂTOARE PRIN MACHIAJ:
Visezi la un fond de ten care să rămână impecabil pe piele, rezistent până seara, târziu?
Tocmai ce am descoperit, din noutăţile lunii de la Oriflame, Fondul de ten The ONE EverLasting!
Asigură o stare deplină de confort la nivelul pielii, întreaga zi.
Un fond de ten cu un nume sugestiv: EverLasting, având la bază tehnologia FreshFix, pentru un efect de durată, şi complexul patentat SkinRenew, pentru revitalizarea, reînnoirea și protejarea pielii.

Si, daca tot e Valentine’s Day, ziua dragostei inflacarate, pune accent pe priviri pătrunzătoare şi seducătoare! Conturează-ţi ochii creionul dermatograf retractabil pentru ochi The ONE High Impact, Oriflame, 9.95 lei.
Şi apoi cu câteva tuşe, negru-intens, de mascara Very Me Extendablack, Carbon Black, 5.99 lei, tot de la Oriflame. Vei avea gene întoarse, lungi și bine definite, exact aşa cum ne dorim toate!

ACCESORII MINIATURALE, DAR ESENŢIALE!

Aaaa, să îţi mai împărtăşesc un secret:
Am descoperit luna asta un magazin super cool! Roxanne’s Jewellery&Giftwarewww.roxannes.ro.
Un boutique-concept aparte, cu bijuterii si accesorii atent selectate si puternic amprentate de artizanatul transmis din generatie in generatie si ridicat la rang de arta.
Alege, de exemplu, bratara aurie Cuore Porpora, 149 lei, cu o piatră semipreţioasă în formă de inimioară, ideală pentru a accesoriza sărbătoarea iubirii. 😉

Şi, dacă tot ai ajuns in magazinul Roxanne, ia-ţi şi un CD cu selecţii muzicale pentru o seară romantică, Sophisticated Lady, 49 lei.
Te vor încânta, cu siguranţă, toate colecţiile de CD-uri muzicale Brisa Music, dispuse in cutii metalice fie cu un design vintage, fie cu unul modern.
Bijuteriile si cadourile speciale Roxanne’s Jewellery&Giftware sunt disponibile atat in boutique-ul online www.roxannes.ro, cat si in magazinele din Bucuresti, în Jolie Ville Galleria si din Brasov, în magazinul Star, la parter.

SEXY LADY:
O coafură impecabilă, o piele superbă şi o lenjerie intimă wild?
Mda, asta chiar este combinaţia perfectă de femme fatale. 😉
Un look care îl va surprinde, îl va încânta, îl va cuceri!
Rrrrr!

Vrei un echilibrul perfect şi original între senzualitate si eleganţă? Atunci nu miza pe rosu tocmai astazi. Este atââât de previzibil!
Surprinde-l, de exemplu, cu o tinuta all-black. Sau cu o combinatie crazy de negru cu fucsia, precum piesele din satin şi dantelă din colectia de lenjeria intimă de la C&A!

Sau ce spui de colanţii negri, imitaţie de piele, de la Wolford?
Ori de modelele cu elemente de metal?

Design seducător, modele grafice de impact sau efectele de dantelă, care arata minunat cu nişte pantofi cu toc cui.
Pentru un „wow effect” asupra lui, poţi alege, (de ce nu?), dresurile inedite Wolford cu elemente autentice SWAROVSKI, vizibile fie in variantele de lungime pana la glezna, fie la stay-ups.
Dar şi piesele din colectia de lenjerie si din colecţia Ready to Wear Wolford, inspirata de lookul futuristic al anilor 60.

…Dar gata, mă opresc aici.
Cu un asemenea subiect hot, hot cum este iubirea, iar risc să fac un articol kilometric. 🙂
Iti doresc sa iti lasi personalitatea creativa si imaginatia să se afirme. Să fii cât mai originala de Sarbatoarea Dragostei! Şi… să fii iubită!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *