Gallery

Gaultier pe sub pielea noastra

Citeam ieri in presa ca Jean Paul Gaultier, celebrul creator de modă francez, a afirmat că reprezentantul de anul acesta al României la Eurovision, Cezar Ouatu, merita sa ia “o menţiune specială”, spectacolul lui din concurs fiind unul “extravagant şi, într-un fel, neobişnuit”.

“O menţiune specială pentru România. A fost un spectacol extravagant şi, într-un fel, neobişnuit”, a spus Jean Paul Gaultier, într-o declaraţie acordată TVR.
http://www.cotidianul.ro/celebrul-jean-paul-gaultier-despre-eurovision-cezar-ouatu-ar-fi-meritat-o-mentiune-speciala-213883/

(Si Jean Paul Gaultier chiar a stat, ca un cerber critic, cu ochii pe ecranele Eurovision si pe rochia pe care a creat-o special pentru prezentatoarea Petra Mede, gazda spectacolului!)

Nici bine n-am zis “bravo, monsieur Gaultier”, “sa auzim numai de bine despre Romania”, cand monsieur Gaultier, voila!, s-a si infiltrat din nou pe sub pielea mea! Si mi-a aparut in fata ochilor cu noile sale parfumuri, editiile limitate de vara, Classique (pour elle) si Le Male (pour lui)

Caci pentru vara aceasta, designul parfumurilor Jean Paul Gaultier ne intra direct pe sub piele, concentrandu-se – pe ce credeti? – exact pe pictura pe piele: pe tatuaje!

Este un act de rebeliune in stil Gaultier, combinand pe sticlele legendare, ca niste siluete umane, codurile modei si aceasta arta populara, tatuajul.

“Classique” si “Le Male” ne poarta intr-o calatorie in universul pestrit J.P.G., o lume tatuata cu cerneala Indiana, unde pestele, pasarile, florile si creaturile fantastice se amesteca.

Aroma este prima imbracaminte, purtata direct pe piele; iar tatuajele vin peste ea si o impodobesc, asemenea unei broderii pretioase.


Sticla “Ea” – “Classique” este ornata cu creaturi incantatoare si imaginare care se infasoara in jurul unduirilor ei, oferind scanteierile buchetului sau de flori proaspete (de trandafir, floare de portocal, iasomie, ylang-ylang, iris alb, margaritar) din momentul in care privirea cade dincolo de bust.


Pe sticla “El” – “Le Male”, aripile vulturului sunt caligrafiate pe torso-ul sau, definind formele muschilor sai proeminenti. Tatuajul se pierde treptat pe spatele sau si ii permite aromei revigorante, de lavanda, menta, iarba, vanilie, santal si mosc, sa-si ocupe locul binemeritat direct pe piele.

“Classique” si “Le Male”: design care iti intra in piele, arome care iti patrund pe sub piele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *