Quote

Gătește pentru mine!

#Intuiție… culinară
Proiecte on-going, copii care vor mereu deserturi și aperitive savuroase, iar timpul pare ca nu mai este chiar cel mai bun prieten al tău! Tefal, brandul care dintotdeauna iese în întâmpinarea ta cu produse ingenioase și inovatoare pentru preparate echilibrate și sănătoase, îți vine în ajutor cu multicooker-ul inteligent Cook4Me+, care te ghidează pas cu pas să gătești rapid rețete delicioase și sănătoase.

#Creativ
Găsește-ți inspirația și lasă-te ghidat!
Tefal Cook4Me+ dispune de un display interactiv cu 4 meniuri care te ghidează către preparate perfecte și delicioase. Poți să alegi din cele 150 de rețete presetate, modul manual cu 6 programe: gătire la abur, gătire sub presiune joasă și înaltă sau clasică (cu 3 trepte de temperatură – fierbere, medie și rumenire), meniul Ingrediente – setează automat gătirea pentru ingredientul ales, în funcție de cantitate și meniul Favorite – acum, rețetele tale îndrăgite sunt la o atingere de buton distanță.

#Gata cât ai zice “poftă bună”
Nu este nevoie nici măcar de monitorizare, pentru că la Tefal Cook4Me+ totul se întâmplă automat – doar adaugi ingredientele, urmărești instrucțiunile etapă cu etapă, închizi capacul, iar la final un semnal sonor și un mesaj pe ecran te anunță când a terminat de gătit. Preparatul tău este pe mâini bune și va fi păstrat la cald odată ce acesta este gata, până la momentul servirii.

#Goodtoknow
Cu Tefal Cook4Me+ poți alege pentru câte persoane să gătești (2, 4 sau 6). Iar multicooker-ul îți va reda cantitatea necesară pentru numărul de porții selectate.

Cu Tefal Cook4Me+ e ca și cum ți-ai fi angajat propriul bucătar

#Tefal Cook4Me+
Produsul e atât de ușor de utilizat încât poți prepara rapid și sănătos supe cremoase, paste din inima Italiei sau desertul copilăriei – orez cu lapte.

Oala inteligentă are un design modern, iar capacul cu sistem inovator de deschidere permite o simplă răsucire, făcându-l foarte ușor de manevrat. În plus, recipientul interior este detașabil și are o capacitate de până la 6 L, compatibil cu mașina de spălat vase.
Așadar, ecran intuitiv, instrucțiuni pas cu pas, gătit rapid și meniuri delicioase! Simplifică-ți viața cu Tefal și bucură-te de cele mai frumoase momente în familie!

www.tefal.ro,
www.facebook.com/TefalRomania https://www.instagram.com/tefalromania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *