Gallery

Frumuseţea din cărţile de basme. Regăsită în cutiuţele cu creme!

Piele luminoasă, ca o petală de trandafir.
Albă ca zăpada.
Fină ca mătasea.
Impecabilă, fără urmă de riduri ori pete.
Sunt calităţile cu care basmele ne-au obişnuit să asociem o piele perfectă, ca de prinţesă.
Iar gamele noi şi revoluţionare de skin-care încearcă să transpună în realitate frumuseţea din basme.

EAU THERMALE JONZAC:
Apă termală protectoare pentru tenul hiper-sensibil, ca al “Prinţesei cu bobul de mazăre”.

Îţi aminteşti basmul, nu?
Cu prinţesa atât de delicată şi cu pielea atât de fină, încât nu a putut dormi nici pe cele 101 saltele suprapuse peste năbădăiosul bob de mazăre. De s-a trezit dimineaţa, biata de ea, plină de iritaţii şi pete roşii, atât de mult a deranjat-o!
Dacă ar fi folosit gama BIO de skin-care Reactive de la Jozac, sigur ar fi înlăturat toată neplăcerea şi toate urmările…
Reactive de la Eau Thermale JONZAC – produse BIO pentru tenul extrem de sensibil, cu tendinţă cuperozică, pe baza de apă termală regenerantă Jonzac.

Cu ce îţi poţi răsfăţa tenul intolerant?
# Emulsie pentru calmarea tenului sensibil, mixt, cu tendinta cuperozică Emulsion Legere Reactive Haute Tolerance de la Jonzac, 71 lei cu cardul de reduceri, în Farmaciile Belladonna.
# Crema pentru ten sensibil cu tendinta de uscare, Crème Riche Reactive Haute Tolerance de la Jonzac, 71 lei pe baza cardului de reduceri Belladonna.
# Lapte demachiant Reactive Haute Tolerance Jonzac, blând şi calmant, ideal pentru pielea extrem de sensibila şi intolerantă, 48 lei cu cardul Belladonna.
Reactive. Şi pielea ta va arăta impecabil!

AMWAY:
O mişcare de baghetă magică şi… Cenuşareasa are un ten perfect!

Toate ne dorim o piele fină la atingere, precum mătasea, satinul, catifeaua ori caşmirul. Materiale luxoase pentru rochii somptuase de bal, asemenea celei pe care, prin magie, a purtat-o Cenuşăreasa.
Din păcate, însă, cu timpul, textura pielii devine mai aspră, mai lipsita de stralucire, cu pori dilataţi. Mda, o mişcare magică de baghetă şi să ne transformăm miraculos tenul, asemenea Cenuşăresei, nu ne-ar prinde nici nouă rău, nu-i aşa?!

O piele ca de catifea şi un efect WOW instant!
AMWAY introduce lotiunea intens revitalizanta pentru ten ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™, pentru o pielea neteda, catifelata, revigrată, obţinută chiar la tine acasă, printr-o simplă aplicare zilnică.
Cum?
Datorită:
• Sistemului unic de difuzori optici, ce conferă pielii un aspect mat, neted, catifelat;
• Extractului din sâmbure de linte, cu efect anti-oxidant bogat, ce reduce aspectul inestetic al porilor dilataţi.
• extractului de ceai de java, care reduce producerea sebumului;
• extractului de carambola, care regenerează suprafața exterioară a porilor şi reface elasticitatea pielii.

Ei bine, da, bagheta magică poate fi tradusă într-un ritual zilnic de îngrijire şi frumuseţe: programul de revitalizare în 14 nopți ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™
# Complexul Deep Night Action 7 asigură 7 niveluri de restaurare a tenului în doar 14 nopți. Regenerează zilnic epiderma şi acționează împotriva deteriorării ulterioare; catifelează, hidratează şi tonifică. Se recomandă să se utilizeze de maxim 4 ori pe an, timp de 2 săptămâni
# Serul anti-rid pentru fermitate ARTISTRY INTENSIVE, indicat a se utiliza seara, pe bază de retinol (vitamina A), Vitamina C și peptide puternice dă pielii un aspect mai ferm, cu diminuarea ridurilor vizibile.
# Serul regenerant pentru ten ARTISTRY INTENSIVE redă strălucirea tenului şi exfoliază delicat, datorită extractului de ciuperci. Estompează liniile fine și semnele de îmbătrânire dacă este folosit de 2 ori pe săptămână, timp de 6 săptămâni.

Produsele ARTISTRY le poţi achiziţiona de la Întreprinzători Privați Autorizați Amway din România. Mai multe informații găseşti pe site-ul oficial.

MAGNIFIQUE SKIN:
Cum să ai o piele mai luminoasă decât Albă ca Zăpada

Pete brune cauzate de soare, de vârstă, de sarcină. Pete maronii, pistrui, culoare neuniformă a tenului. Într-un cuvânt, hiperpigmentare.
Expunerea la soare este principala cauză a petelor brune cu care ne confruntăm, se pare, cam 90% dintre noi! E clar că Albă ca Zăpada folosea creme cu SPF maxim şi nu-şi prea arăta chipul pe la soare 🙂

Special pentru combaterea hiperpigmentării,MagnifiqueSkin a lansat un program dermato-cosmetic în 2 etape. Simplu, non-invaziv, pe care îl poți folosi chiar tu, acasă:
Pasul 1: Cremă DepiWhite Advanced, 40ml, 87 lei.
Pasul 2: Mască DepiWhite, 40ml, 94 lei.
Rezultatele rapide se datorează combinației inovatoare a 2 ingrediente active, ce tratează în profunzime, corectând nuanţa tenului, uniformizându-l şi conferindu-i luminozitate.

Programul magnific anti-pete MagnifiqueSkin:
1. Cremă DepiWhite Advanced:
se aplică local, doar pe suprafața petelor, seara. În faza de atac: 1 dată pe zi. Apoi, în faza de întreținere: de 2-3 ori pe săptămână, între 2-6 luni.

2. Mască DepiWhite:
se aplică în strat subțire pe zonele afectate. Se îndepărteză după 30 de minute. Se folosește de 2-3 ori pe săptămână în faza de atac. Apoi doar 1 dată pe săptămână, pentru întreținere, timp de maxim 6 luni.

Ei, ce spui? Nu-i aşa că, dacă avem la îndemână formulele magice ale tratamentelor potrivite şi bagheta magică ascunsă într-o cutiuţă cu cremă, putem să sperăm la un ten ca-n poveşti?
P.S.: Apropo, oare Albă ca Zăpada ce cremă de noapte folosea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *