Gallery

Frey Wille – 65 de ani de creativitate

Gala Frey Wille 65 ani

Gala Frey Wille 65 ani

În cadrul somptuos si rafinat al Sufrageriei Regală din Palatul Regal (sediul Muzeului Naţional de Artă al României), pe acorduri de vioara şi într-un decor fascinant, FREYWILLE a sărbătorit 65 de ani de design unic în email şi 7 ani magici în România. Sufrageria Regală a fost locul în care, pentru o seară, arta a întâlnit iubirea, frumosul şi sensibilitatea, prin lansarea colecţiei Hommage à Gustav Klimt – The Ultimate Kiss.

FREYWILLE este o echipa creativă de artisti, bijutieri si experti in arta emailarii. Inca din 1951, filozofia companiei este prezenta in realizarile sale artistice unice, culorile vibrante si calitatea exclusivista. Casa austriaca de bijuterii FREYWILLE este reprezentata astazi prin cele peste 90 de Boutique-uri proprii deschise in 35 de tari din intreaga lume.

ÎN NUMELE ARTEI
Gala celebrării celor 65 de ani Frey Wille și a 7 ani în România a stat sub semnul iubirii şi al artei pure.
În numele lor a fost pregătit un spectacol de balet ce a pus în valoare exclusivistă colecţie de bijuterii – o interpretare unică în email a celei mai cunoscute lucrări a lui Gustav Klimt: Sărutul. Concepută ca o operă de artă în sine, prezentarea a început printr-o ramă de tablou, iar superbele rochii, create special de Alexandra Calafeteanu pentru eveniment, au reprezentat pânză albă pe care a fost exprimată însăşi culoarea vieţii.

Noul design Frey Wille, The Ultimate Kiss, este un tribut adus iubirii pure şi ilustrează printr-o simbolistică fascinantă viziunea lui Gustav Klimt asupra dragostei.
Asemenea picturii, designul îmbină două aspecte – feminin şi masculin – fiecare portretizat prin elemente caracteristice: formele geometrice în nuanţe de negru şi auriu sunt un simbol al masculinităţii, în timp ce nuanţele pastelate şi motivele florale sugerează feminitatea.

Reprezentanţi ai celor mai importante companii austriece în Bucureşti, reprezentantul Ambasadei Austriei la Bucureşti domnul Gerd Bommer, reprezentanţi media, dar şi nume sonore precum Maia Morgenstern, Andreea Berecleanu, Andreea Esca si Alexandre Eram, Loredana Dinu, Sandra Izbasa, Camelia Potec, Rucsandra Hurezeanu, Andreea Ibacka, Anca Serea, Sonia Argint Ionescu, Lidia Buble, Mihai Albu, Claudia Pavel, Xonia au păşit într-un univers în care jocul optic de auriu în email al The Ultimate Kiss cucereşte, fascinează şi copleşeşte – întocmai ca iubirea surprinsă de Gustav Klimt în celebra sa operă.

DESPRE IUBIRE ȘI FLORI
Elementul comun al operei lui Gustav Klimt este o grădină cu flori, locul în care ia naştere iubirea.
Pentru a transpune în email tehnica specială a artistului din Perioada de Aur au fost folosite cinci tipuri de suprafeţe din pulbere de aur de 24k. Mai mult decât atât, crearea motivelor florale a fost o altă provocare, în care efectul special de acuarelă a fost obţinut prin segregarea tonurilor luminoase şi întunecate.

„Întotdeauna am urmărit prin lait-motivele abordate în design-ul bijuteriilor noastre să celebrăm valori care nu pot fi cumpărate, precum dragostea fără de sfârşit, pasiunea, bucuria de a trăi. Chiar dacă accentul cade pe creaţia artistică, folosim de fiecare dată cele mai bune şi rezistente materiale. Bijuteriile exprimă prin ele însele o alegere emoţională, iar cu design-ul nostru artistic cu atât mai mult. Tocmai de aceea, bijuteriile trebuie să dureze o viaţă întreagă. Suntem mândri că cei care aleg să ne poarte bijuteriile decid să îşi sublinieze individualitatea, bunul gust, cultura, educaţia aleasă, dar şi dragostea pentru frumuseţe, artă şi estetic. Sunt persoane sigure pe ele, cu înclinaţie către cultură, care au conştiinţa trăsăturilor ce îi definesc, oferindu-le unicitate” apreciază Dr. Friedrich Wille, preşedinte FREYWILLE.

Într-un univers regal și o atmosferă demnă de poveștile care l-au inspirat pe Gustav Klimt, lansarea The Ultimate Kiss sub semnatura FREYWILLE ne-a oferit o seară desprinsă de cotidian, în care ne-am lăsat cuprinşi de puterea magică a iubirii, dar şi îmbrăţişaţi de artă, natură şi eleganţă. La mulți ani inspirați, Frey Wille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *