Quote

Frappe răcoritor pentru zile toride

Este 21 iunie – cea mai lungă zi din an și putem deja spune fără îndoială că vara cea călduroasă a venit, în sfârșit, și pe la noi! Căldură mare, ma chere, și soare puternic, mai că îți vine să te ascunzi la umbra unui copac bătrân, la o terasă în parc sau… pe propriul balcon, cu o băutură răcoritoare și revigorantă în față.
Fără doar și poate cafeaua, cel mai bun prieten al dimineților, are o mulțime de proprietăți benefice, de la eliminarea durerilor de cap, la îmbunătățirea memoriei, stimularea sucurilor gastrice și accelerarea metabolismului. Înlocuiește-o vara aceasta cu frappe-ul, cel care rămâne an de an vedeta sezonului și bucură-te de o rețetă delicioasă de la LifeCare®.


O CAFEA, VĂ ROG!
LifeCare® te răcorește cu FRAPPE-ul verii, sănătos și delicios!

Cafeaua pe care o alegi este baza importantă și cea care dă esența întregului amestec. Alege ingrediente cât mai aproape de starea lor naturală și care știi că vin de la un producător de încredere. Cafeaua instant Magic Energy – Eco Coffee este un amestec unic, care îți răsfață simțurile, te energizează și vitalizează, totul într-un mod foarte sănătos. Savoarea unică și beneficiile deosebite pentru sănătate sunt date de combinația dintre cafeaua Arabica BIO (provenită din culturi exclusiv organice), extractele BIO de ganoderma și ginseng, precum și BIO siropul de porumb pudră. Prezența ingredientelor certificate 100% BIO este o garanție suplimentară a calitații și sănătății!

O CAFEA SĂNĂTOASĂ

Ganoderma și ginsengul sunt binecunoscute pentru efectele lor tonice și energizante, pentru îndepărtarea senzației de oboseală, stimularea activității cardiace și a sistemului imunitar, dar și pentru încetinirea procesului de îmbătrânire prematură.
Dacă alegi să pui și zahăr în cafea, optează pentru zahărul brun în locul celui normal și cât mai puțin prelucrat chimic. Ai acum zahărul eco brun nerafinat Meal Balance®de la LifeCare®.

REȚETA UNUI FRAPPE DELICIOS
Iată care este rețeta FRAPPE-ului și a unor dimineți perfecte de vară de la LifeCare®.
• 2 lingurițe de Coffee for life Ganoderma® Magic Energy – Bio Coffee
• 6 linguri de apă rece
• Lapte rece (opțional)
• Gheață (cuburi sau sfărâmată)
• Frișcă (opțional)
• Zahăr brun (după gust)
• Sirop de ciocolată (opțional)

Pune cafeaua, zahărul și apa în shakerul Life Impulse și mixează-le bine, până se omogenizează și s-a topit zahărul. Pentru servire, într-un pahar completează cu gheață până la jumătate, lapte până se acoperă gheața și apoi amestecul din shaker.Adaugă frișcă sau sirop de ciocolată pentru decor, toarnă totul în shaker și ești gata de plecare! Încearcă shaker-ul Life Impulse® de la LifeCare.
Pentru o gustare sănătoasă și sățioasă, ia cu tine și un baton ECO cu cereale cu diferite sortimente de fructe sau chiar ciocolată, de la LifeCare®.

DESPRE LIFE CARE

Life Care® este în prezent cea mai mare companie de Vânzări Directe din România, orientată pe vânzarea de produse Bio, naturale şi vegane. În plus, numeroase publicaţii precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street şi altele au detaliat activitatea Life Care®, recunoscând astfel eficiența sistemului.

Înfiinţată în 2005, Life Care®, prima şi cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, crede că o viaţă mai bună şi mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate şi frumuseţe. Portofoliul companiei include peste 500 produse BIO, create după reţete originale Life Care® şi produse în Germania, Italia, Franţa sau SUA: cosmetice şi produse de îngrijire personală, suplimente nutritive şi cosmetice terapeutice, precum şi produse destinate curăţeniei şi îngrijirii casei. Acestea pot fi achiziţionate atât de la partenerii Life Care® e, cât şi online, direct pe www.life-care.com. Astăzi, Life Care® înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute şi peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *