Gallery

Follow your First Instinct!

MAGIA PRIMULUI INSTINCT
Se spune că primul moment, acea “prima dată” nu mai poate fi niciodată egalată în intensitate de nimic din ceea ce va urma.
Prima întâlnire, primul schimb de priviri, primul sărut, prima zi de școală, primul pas, prima săritură cu parașuta, primii pași pe role, prima înghițitură din cel mai delicios tort de ciocolată, prima iubire, prima experiență pasională.
Pe scurt, prima experiență (în orice ar fi ea) este de o intensitate maximă și inegalabilă.
De ce? Pentru că vine la pachet cu necunoscutul, cu neprevăzutul, cu primul instinct, cu așteptările, curiozitatea și adrenalina date la maxim.

Inspirat de experiența irațional de frumoasă a acelui prim moment, al Momentului întâlnirii și atracției, atunci când lumile a doi oameni se ciocnesc și o scânteie este aprinsă, noul parfum FIRST INSTINCT de la Abercrombie & Fitch este interpretarea entuziasta a primei întâlniri de priviri. A acelui sentiment unic simţit în primul moment, care nu poate fi definit în cuvinte şi care nici nu poate fi anticipat.

BĂRBATUL #FIRSTINSTINCT
Bărbatul care poartă FIRST INSTINCT este în mod natural sexy, încrezător și nu se teme să-și exprime sentimentele cele mai profunde. Îi place să riște, este sigur pe el şi te poate captiva cu energia și farmecul lui, fără pic de efort.
FIRST INSTINCT va duce bărbatul care îl poartă cât şi pe partenera sa înapoi în acel loc unde chimia a fost simțită prima oară, iar prima lor atracție a luat cea dintâi înfățișare.
Cu o bază de chihlimbar și mosc, piper Szechuan în notele de mijloc, gin & tonic și pepene galben kiwano care definesc această experiență senzorială în notele de vârf, FIRST INSTINCT este un amestec de arome moderne masculine.

INGREDIENTELE SECRETE ALE PRIMULUI INSTINCT
Nu cred că deține cineva o rețetă magică de seducție sau o definiție clară a cuceritorului. Însă putem să îi stabilim semnalmentele: cu siguranță îi vei simți imediat aroma ambrată, modernă, senzuală, orientală, sexi şi irezistibilă, care creează dependenţă.
Rețeta Primului Instinct:
Se ia Gin & Tonic Electric.
Se combină cu pepene galben Kiwano, ce amplifica momentul, emoţia, adrenalina şi optimismul proaspăt, tineresc.
Se presară piper Szechuan, aprinzând scânteia pentru a încălzi atracția magnetică.
Și frunze de violetă, pentru profunzime.
Plus un amestec interesant de citrice, pentru a capta masculinitatea calda si texturată.
Se adaugă un strop de Mosc suedez pentru senzualitate și chihlimbar brut elegant.

Forma curată a sticlei are un element de design unic, cu o suprafață ondulată pe partea din față și din spate, în timp ce claritatea sticlei lasă nuanța parfumului să își croiască drumul. Accentele de argint ale capacului inscripționat din metal și plăcuţa personalizată pe laterala sticlei fac din acest ambalaj o declaraţie de stil.

Am descoperit, zilele trecute, FIRST INSTINCT de la Abercrombie & Fitch în Douglas Băneasa. De altfel, parfumul este disponibil în România în exclusivitate în magazinele Douglas şi în magazinul online www.douglas.ro.
Un parfum inconfundabil, pe care îți recomand să îl testezi și de care te vei bucura în întreaga gamă: EDT SPRAY 30 ml 189 lei, EDT SPRAY 50 ml 259 lei, EDT SPRAY 100 ml 355 lei, BODY SPRAY 50 ml 115 lei, HAIR AND BODY WASH 150 ml 115 lei, DEODORANT STICK 75 g 95 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *