Quote

Floria.ro a replantat brăduții de Crăciun

BRĂDUȚII DE IARNĂ – REPLANTAȚI ÎN HERĂSTRĂU
Floria.ro, florăria online nr.1 în România, a plantat în parcul Herăstrău brazii de Crăciun în ghiveci colectați de la clienții care au solicitat serviciul de replantare.
Brazii au fost plantați la finalul lunii aprilie în parcul Herastrău, zona Rond Scobit, după ce au fost ridicați de la clienți imediat dupa sărbătorile de iarnăși păstrati între timp în depozitul Floria.

“După ce anul trecut am plantat brazii la munte, anul acesta am ales parcul Herăstrău, pentru că vrem sa contribuim, cât mai mult, la un mediu natural în zona orașelor mari. Din fericire, am reușit să obținem o zonă vastăîn Herăstrău, zonăîn care și clienții pot veni să-și vadă bradul de Crăciun” declară Marina Popescu, Director General Floria.ro
Acțiunea de replantare s-a realizat de către specialiștii Floria,ro, floricultorii ALPAB și clienții care au dorit să participe la acțiunea prin care brazii de Crăciun primesc șansa la o nouă viață, în natură.

Floria.ro comercializează exclusiv brazi crecuți în ghiveci, din soiul Nordmaniana și cu origine controlată, care au șanse de aproape 100% să supraviețuiască atunci când sunt replantati în natură, în condiții prielnice. Brazii de Crăciun sunt ridicați la începutul lunii ianuarie de la clienții care solicită serviciul de replantare și păstrați în depozitul Floria.ro în condiții optime de temperaturăși umiditate, pânăîn perioada ideala pentru plantare, sfârșitul lunii aprilie.

7 ANI FLORIA.RO
Floria este denimirea generică pentru întregul grup care adună sub umbrela sa floraria online Floria.ro, rețeaua de florării Floria În Stradă, precum și divizia Floria la Evenimente; divizia offline a Grupului demareaza, pe langa operarea florariilor si gestionarea evenimentelor, proiecte peisagistice si in zona de vanzari engros.

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vânzarilor online de flori, implineste anul acesta 7 ani de existență. Floria.ro a câștigat de cinci ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013, 2014, 2015 si 2016) și din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente.
Reteaua de florarii Floria In Strada cuprinde 4 florarii in Bucuresti, in Piata Dorobanti, bd. Ion Campineau, Afi Cotroceni si Baneasa Shopping City, precum si o florarie in Ploiesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *