Quote

Flori și aranjamente florale festive en vogue anul acesta

Simplitate și eleganță: propunerea Floria, pentru sărbătorile de iarnă
Decorațiunile naturale și cât mai simple, aranjamentele florale cu lemn, conuri de brad, flori de bumbac, batoane de scorțișoară, felii de lămâie, măr și portocală uscate, domină colecția de iarnă Floria.ro, afirmându-se prin simplitate, eleganță, bun gust și grijă pentru mediu, folosirea plasticului fiind, pe cât posibil, limitată.

Și în acest an sărbătorile de iarnă vin după un an dificil, marcat de incertitudine, griji, stres și oboseală. Totuși, Crăciunul ne aduce mai aproape de casă și familie și, mai mult decât în alți ani, dorim să ne creăm un spațiu care să ne ofere un sentiment de liniște, bucurie, confort și siguranță. Iar decorarea casei cu aranjamente florale specifice, ne poate ajuta. Florile ne îmbunătățesc starea psihică, ne bucură, pot reduce stresul și ne aduc calmul, la finalul unui an greu.

Crăciun de designer
O noutate în colecția de iarnă Floria.ro o reprezintă bradul de poveste, complet decorat, în acord cu preferințele clientului, care creează atmosfera perfectă de Crăciun. Fie că vorbim de brad natural, brad în ghiveci sau brad artificial, designerii Floria.ro realizează un decor de Crăciun 100% personalizat, adaptat preferințelor, spațiului și bugetului. Bradul împodobit este un produs dedicat atât persoanelor fizice, cât și companiilor și este oferit în premieră de Floria.ro.

Potrivit designerilor Floria.ro, cea mai mare florărie online din România, tendința florală a acestor sărbători este dată de minimalism și natural. Și la nivel cromatic este preferat minimalismul, aranjamentele florale propuse fiind în tonuri de alb și verde, cu accente de roșu, date de clasicii trandafiri roșii ori mere uscate.

Când vorbim despre aranjamente florale potrivite pentru sărbătorile de iarnă sau pentru orice alt eveniment, minimalismul se referă la găsirea unui echilibru între eleganță și simplitate. În colecția de Crăciun, folosim întotdeauna elemente naturale, de la lemn și conuri de brad, la fructe uscate ori batoane de scorțișoară. Designerii noștri le îmbină atent în diverse combinații, în buchete sau aranjamente unice și originale, pentru a reda atmosfera de sărbătoare prin fiecare detaliu, a precizat Marina Popescu, Director General, Floria.ro.

Astfel, în cele peste 50 de produse ale colecției se regăsesc brazi miniaturali, decorați în nuanțe de roșu și cu elemente naturale, precum feliile de măr uscat și conuri de brad, dar și coronițe de Crăciun, buchete și aranjamente florale, cu decorațiuni naturale, cum ar fi brad, pin, lămâie, steluțe și globuri decorative.

Cadoul floral- alegerea ideală pentru parteneri, la final de an

Magia sărbătorilor vine și din bucuria de a dărui, de a ne arăta recunoștința pentru cei din jur, de a mulțumi celor din jur, într-un mod frumos și inspirat. Există o mulțime de variante de cadouri corporate, dar aranjamentele florale elegante rămân unul dintre cele mai bune moduri de ne arăta aprecierea, respectul și recunoștința față de partenerii de business.

Dacă acum sute de ani, un buchet de flori era cadoul perfect, în zilele noastre, codul bunelor maniere nu s-a schimbat. În continuare, cel mai potrivit cadou este cel floral. Pentru mediul de business, totusi, recomandăm aranjamentele din flori prețioase și elegante, în locul buchetelor.

Pentru acest sfârșit de an, sunt populare aranjamentele glam, cu decorațiuni și flori naturale, aranjamente decorative, construite din crengi de brad naturale, decorate în nuanțe imperiale ori coronițe din brad natural, decorate cu flori de lotus, scorțișoară și felii de lămâie uscată, a mai precizat Marina Popescu.
Aranjamentele și decorațiunile din colecția de Crăciun au prețuri ce pornesc de la 110 de lei și sunt disponibile aici.

Despre Floria.ro
Floria.ro a aniversat anul acesta 11 ani de online. În cei 11 ani de activitate, a devenit furnizorul preferat pentru sute de mii de români, asigurând un serviciu de livrare rapid, în 2-4 ore de la confirmarea comenzii, în toată țara.

Floria.ro a primit de șase ori titlul de Floraria Online a Anului, în cadrul Galei Premiilor de e-Commerce, iar de două ori titlul ”Cea mai bună florarie online și cel mai bun magazin online din România” Încă de la înființare, dar mai ales în ultimii ani, Floria.ro a adus în permanență inovația tehnologică mai aproape de clienții care își doresc să trimită buchete spectaculoase în toate colțurile lumii.

Din mai 2015, Floria este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente, iar în luna mai 2019 a fost floristul oficial al vizitei papale în România.
Întreaga rețea, precum și informații despre cum poți deveni partener Floria.ro aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *