Quote

Five o’clock White Tea with Sabon

Vrei să afli povestea noilor produse Sabon? Haide la o ceașcă de ceai alb și descoperă gama Sabon White Tea, care te poartă într-o călătorie intensă a simțurilor!

Apropo, până acum am văzut aievea o singură dată o gingașă pasăre colibri – se întâmpla exact acum un an, în Guatemala, într-o grădină verde din Antigua, ce părea desprinsă exact din clipul de prezentare a gamei:

Iată că luna aceasta, Sabon ne deschide calea către tărâmul magic al unui nou mix de arome îmbietoare: colecția White Tea. O combinație armonioasă de smochin, lămâie și iasomie ca note de vârf ce scot la iveală aroma delicată White Tea. Hai să ne lăsăm inspirați de prospețimea câmpurilor de ceai alb și să pornim într-o călătorie unică, la sfârșitul căreia vom redescoperi o radioasă voluptate!

White Tea & calea spre serenitate
Noua colecție Sabon White Tea îți propune un mix de arome fresh, dar robuste, care îți oferă un boost de energie bine venit după abundența sărbătorilor de iarnă. Este momentul perfect să îți redobândești energia pentru un început de an excelent.

În gama White Tea vei regăsi toate produsele Sabon pe care deja le iubești și care fac parte din povestea ta cotidiană.

Transformă-ți fiecare zi într-o experiență extraordinară și îngrijește-ți nu doar corpul dar și sufletul cu ajutorul produselor cosmetice Sabon din noua gamă.
Descoperă vigoarea texturilor delicate infuzate cu uleiuri naturale precum avocado, jojoba, acai, migdale și fructul pasiunii alături de bogăția ingredientelor naturale – lapte ecologic de ovăz, vitamina E, germeni de grâu, săruri din Marea Moartă – în produsele Sabon White Tea: ulei de duș, exfoliant, lapte și loțiune de corp, body gelée, unt și cremă de mâini, săpun lichid, aromă de cameră și EAU de SABON White Tea.

Blândețea ingredientului vedetă – ceaiul alb – amplifică rafinamentul întregii game White Tea atât prin beneficiile supreme asupra pielii tale cât și prin oferirea răgazului de a-ți reîmprospăta gândurile în orice clipă a zilei. Bucură-te de unicitatea Sabon reinterpretată prin colecția White Tea și asigură-ți un început de an intens!
Enjoy the serenity!

Poate puțini dintre voi știu cp SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.
Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.
Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.
Povestea se scrie zi de zi, pe Sabon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *