Quote

Fii frumoasă acasă!

? Portocala mecanica
Azi mi-am luat lumea în cap. Bine, bine, petrec eu Paștele singură, încuiata-n casă, fără să vopsesc ouă și fără nimic apetisant de mâncat, dar proaspăt vopsită & coafată cu siguranță voi fi!
Evident, m-am vopsit regulamentar: singură, acasă; fără mască, dar cu mănuși, cu un blond-rozé de la LONCOLOR Expert, pe care mi l-am aplicat peste nuanța portocalie de bază ?

Tentația a fost mare. Euforia – și mai și; aproape că m-aș fi și auto-tuns, dar să nu exagerăm, zic. M-am limitat la auto-fotografiere cu cireșul din fața blocului.

#Stauacasa. Stai acasa?

Atunci haide să spun mai multe despre cea mai nouă campanie, super tare, a unui brand românesc.
În ultima vreme, ținând cont de noul context, tindem să ne întrebăm reciproc „Ce mai faci? Ești bine?”. Însă LONCOLOR crede că întrebarea corectă este „Cum te-ai adaptat?”. Realitatea din prezent nu mai seamană cu cea de acum câteva săptămâni, dar știm că cel puțin un lucru trebuie să rămână neschimbat: să fim frumoase, în fiecare zi.

? #Staiacasă și fii trendy!
Acesta este motivul pentru care LONCOLOR -brandul românesc numărul 1 în categoria vopsea pentru păr – ne oferă un cadou special: o nouă gamă de vopsea permanentă – LONCOLOR EXPERT HEMPStyle – și serviciul de livrare la domiciliu a produselor preferate, în perioada stării de urgență.

Gama de vopsea permanentă LONCOLOR EXPERT HEMPStyle
LONCOLOR Expert HEMPstyle este o vopsea permanentă pentru păr cu extract din semințe de cânepă (Cannabis Sativa), proteine din orez și ulei de jojoba. Extractele hidrolizate din semințe de cânepă și proteinele din orez acționează ca un înlocuitor pentru cheratina animală, îmbunătățind rezistența părului și oferindu-i o elasticitate remarcabilă.

Formula inovatoare, cu extract din semințe de cânepă, proteine din orez și ulei de jojoba oferă părului mai multe beneficii, chiar în timpul colorării: Elasticitate senzuală și textură fină, Culori vibrante, intense și strălucitoare, Efect protector și nutritiv, grație uleiului de jojoba cu acizi grași Omega-6 & Omega-9, Colorare perfectă și durabilă. Si acoperire optimă a firelor albe

Gama LONCOLOR Expert Hempstyle cuprinde 16 culori vibrante, intense și strălucitoare, ai deci de unde să îți alegi preferata.

#Staiacasa. Ai seviciu de livrare la domiciliu!

În perioada stării de urgență, LONCOLOR pune la dipoziția clientelor serviciul GRATUIT de livrare la domiciliu, indiferent de valoarea comenzii. Coletele ajung oriunde în țară în maxim 48 de ore. În plus, pentru fiecare comandă plasată în valoare de minim 50 de lei clientele vor avea parte de produse cadou din gamele de îngrijire.

„De peste 27 de ani, misiunea LONCOLOR a fost aceea de a inspira și ajuta femeile să-și păstreze încrederea și culoarea din vieților lor cu ajutorul produselor pe care le punem la dispoziție. De când #stămacasă cu toții, am învățat să ne admirăm frumusețea în oglinda de acasă și este important să continuăm să avem grijă de părul nostru. Din acest motiv am lansat serviciul de livrare la domiciliu pentru a oferi tuturor bucuria folosirii produselor preferate, fără a fi nevoie să se deplaseze la magazin.” – a punctat Alina Pescaru, Manager Comunicare LONCOLOR

Să fim frumoși, optimiști și să ne vedem sănătoși, cât mai repede!
#dream #smile #love
#stamacasa
#staiacasa
#fiifrumoasaacasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *