Quote

Fight for natural beauty – with LPG!

LUPTĂ PENTRU FRUMUSEȚEA NATURALĂ!
Andreea Marin, Corina, Andreea Berecleanu, Carmen Brumă, Albertina Ionescu, Ela Crăciun, Carmen Negoiță, Ellie White, Adina Halas, Sonia Argint Ionescu, Patrizia Paglieri, Diana Bart, Crina Abrudan, Ileana Badiu, Ana Morodan, alături de alte vedete din showbiz, bloggeri de frumusețe și lifestyle și specialiști în industria de frumusețe militează pentru frumusețea naturală, readusă în discuție, sezonul acesta, de nou lansatul aparat pentru slăbit LPG Alliance.
O piele frumoasă este neapărat și o piele sănătoasă și fermă!

Ieri am participat – plină de curiozitate, ca de obicei, referitor la tot ce este nou și revuloționar pe piața de frumusețe – la lansare al noului aparat pentru slăbit si anti-aging, LPG Alliance, distribuit în România de Top Line. Mesajul noii tehnologii, „Luptă pentru frumusețea naturală!”, ne îndeamnă să apreciem o dată în plus a fi în formă și a avea silueta mult visată fără a afecta naturalețea.

„Ce înseamnă să fii femeie în ziua de azi? Fii frumoasă și de succes, afirmă-te, fii liberă, alege ce e mai bine pentru tine fără să fii influențată de alții, cere ce e mai bun pentru pielea și corpul tău. Nimic nu este mai important decât sănătatea.”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

CE ADUCE NOU LPG ALLIANCE?
Noua tehnologie LPG endermologie ALLIANCE este de 3 ori mai eficienta decat cea precedenta, cu rezultate imbunatatite si vizibile dupa numai 3 sedinte, respectand 100% pielea. Noul Cellu M6 Alliance a fost lansat in 2 versiuni diferite-o versiune pentru tratamente de infrumusetare si Spa si una Medicala pentru tratamente de medicina estetica

Specialiștii LPG au explicat și demonstrat acțiunea spectaculoasă a noii tehnologii LPG, ce ajută să elimine până la 5,2 centimetri din talie, reduce celulita cu până la 67% și oferă cu 71% mai multă fermitate pielii. Rezultatele vizibile se văd încă din a treia ședință.

Este singura tehnică de stimulare mecanică a pielii 100% naturală, non-invazivă, non-agresivă, care activează natural metabolismul celular, lucrând simultan pentru reducerea stratului de grăsime și pentru tratarea pielii relaxate, în timp ce respectă complet ecologia pielii și a corpului.

2 TEHNOLOGII COMBINATE, CU 2 EFECTE MINUNATE: SLĂBIT & LUPTA ANTI ÎMBĂTRÂNIREA PIELII.
Pentru prima dată, două tehnologii au fost combinate pentru rezultate fără precedent și un efect global asupra aspectului fizic prin tratamente simultane de slăbire și anti-îmbătrânire.
O sinergie de tehnologii patentate – rola motorizată și flapsul motorizat, alături de o aspirație secvențiala sincronizată, oferă o nouă și automată mobilizare a țesutului.

CARE SUNT EFECTELE?
Elimină grăsimea localizată;
Produce colagen natural, elastină și acid hialuronic
Pielea devine mai fermă, iar aspectul de coajă de portocală diminuat
Pentru prima dată în istoria LPG, capătul cu cele 2 role a fost modernizat radical. Combinate cu aspirația secvențială, rola motorizată și clapa motorizată lucrează împreună pentru a stimula și mobiliza țesutul în adâncime, în toate dimensiunile, pentru un tratament mult mai plăcut și mai eficient.
Datorită noului senzor de identitate a pielii Alliance, puterea tratamentului nu mai este limitată de calitatea țesutului. Stimularea se adaptează cu precizie fiecărei identități individuale a pielii.

Noul aparat LPG Alliance este disponibil în saloanele partenere Top Line, inclusiv în Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette (Bd. Regina Maria nr.1 și Calea Dorobanților nr. 200).
Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața romanească, TOP LINE este lider in industria cosmeticelor profesionale de lux, cu un portofoliu de branduri complet de cosmetică, aparatură și mobilier de lux. Compania și-a castigat prestigiul și locul pe piață datorită seriozității, profesionalismului și orientării in totalitate către client. Cele mai renumite saloane din Romania sunt dotate și lucrează cu Top Line.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *