Quote

Fall Call – Meli Melo prezinta in avanpremiera accesoriile toamnei

Nu cred sa fie cineva care sa nu iubeasca toamna. Evident ca din cele mai varii motive, dar cu aceeasi pasiune – fie pentru peisajele superbe, pentru simfonia de culori a naturii, pentru struguri, must si vin, pentru cerul incredibil, pentru senzatia unui nou început, al emoției de 15 septembrie…
Ei bine, am avut parte de absolut toate motivele de bucurie mai sus amintite zilele trecute.

Vinovatul principal?
Meli Melo – Paris, care ne-a invitat, gașca mare si vesela, sa ii sarbatorim cei 20 de ani de la deschiderea primului magazin in Bucuresti. Pe taramul de vis de la Conacul Domnitei Ralu am descoperit absolut superbele colectii noi Fall/Winter 2018 Meli Melo Paris “Femme Actuelle” si Meli Melo Deco, expuse intr-un cadru natural de toamna, superb conturat de soarele de septembrie.

“BUNATATI” DE TOAMNA DE LA MELI MELO
Pastelurile, nuantele de roz prafuit si visiniu, asociate cu tonuri si texturi gri molatice, de fetru, lana sau casmir, pietrele translucide viu colorate, catifeaua tomnatica, lanturile lungi aurii ce aluneca pe satinuri imprimate si matasuri florale punctate prin accente de rosu pasional si blana, au marcat incursiunea propusa de colectia Femme Actuelle intr-un taram de feminitate, de redescoperire cu delicatete a viselor si pasiunilor latente.

Eu, una, imi amintesc perfect momentul in care Meli Melo – Paris a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti.
Acum, dupa 20 de ani, detine un total de 58 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin in sistem de franciza, 2 department stores, 6 magazine deco, 2 magazine în Chisinau (Republica Moldova), 2 magazine in Belgrad (Serbia) și 2 magazine în Sofia (Bulgaria).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *