Gallery

Exclusive Beauty & Fashion Show la Palatul Noblesse – Lifestyle Palace

Moment artistic de exceptie Graziella la Exclusive Beauty And Fashion Show, Palat Noblesse

Moment artistic de exceptie Graziella la Exclusive Beauty And Fashion Show, Palat Noblesse

*Exclusive Beauty & Fashion Shows: noua experienta de shopping din Micul Paris!
Shopaholice din toate colțurile Bucureștiului, dependente de noutății hot, hot de beauty & fashion din toate colțurile blogosferei, uniți-vă! Zilele acestea avem mare festin mare al modei și frumuseții!
În prag de Sărbători, în pline pregătiri de ținute speciale, coafuri trendy și machiaje de seară, ce ai spune de un târg special? Un târg chic și rafinat, dedicat tuturor iubitoarelor de frumusețe și modă, la Palatul Noblesse – Lifestyle Palace.

Chiar astăzi am fost la Exclusive Beauty & Fashion Shows, evenimentul glam găzduit, între 17 și 19 noiembrie, de spațiul somptuos al Palatului Noblesse – Lifestyle Palace.

Da, vei descoperi o abordare proaspata asupra modei si conceptului de shopping in cadrul Exclusive Beauty & Fashion Shows! Intre 17 si 19 noiembrie, designul, arta si lifestyle-ul se intalnesc, iată, pentru a contura o experienta de shopping aparte in atmosfera unica a Palatului Noblesse.
Situat in centrul vechi al Micului Paris de odinioara, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace iti propune o calatorie in timp si spatiu, prin interioarele sale rafinate,amenajate in stiluri diferite.
In interiorul acestei lumi te asteapta designeri, creatori handmade, artisti si consultanti in frumusete, pregatiti sa iti ofere cele mai bune sfaturi. Astfel, de indata ce treci pragul Palatului Noblesse, vei descoperi o experienta de shopping personalizata si inedita, intr-o ambianta aparte, care iti aminteste de eleganta, stilul si efervescenta shopping-ului parizian.

**Weekend-uri regale la Palat:
Pe langa un mix inedit de piese vestimentare, accesorii si produse de beauty, serile din cadrul Exclusive Beauty & Fashion Shows inseamna prezentari de moda in acorduri de vioara by Graziella, imbinate cu sesiuni lejere de networking si un strop de “chic à la française”.
Evadeaza din banal si descopera tendintele actuale si directiile din moda si lifestyle pe parcursul a trei zile de evenimente, intr-o locatie cu atitudine, unde frumosul inspira si prinde noi sensuri, forme si idei.
Exclusive Beauty & Fashion Shows esteal treilea eveniment din seria Noblesse Palace Lifestyle Fairs, precedat de Luxury Lifestyle Fair si Noble Drinks Fair & Networking Events.
În seara aceasta, superba Graziella, o apariție fermecătoare în cadrul rafinat al Palatului Noblesse, ne-a încântat cu talentul său într-un excepțional concert de vioară.

Iată cum știe să ne încânte Palatul Noblesse cu noul lansatul său concept de evenimente cu ștaif, fie că a fost vorba de Luxury Lifestyle Fair, organizat între 20 și 22 septembrie, anul acesta

Sau de Noble Drinks Fair, găzduit de Palatul Noblesse – Lifestyle Palace între 13 și 15 octombrie:

***Program Exclusive Beauty & Fashion Shows
Joi, 17 noiembrie: 18:00-22:00
Vineri, 18 noiembrie: 18:00-22:00
Sambata, 19 noiembrie: 16:00-22:00

“Prin Exclusive Beauty & Fashion Shows ne dorim sa oferim vizitatorilor un concept inedit, prin care shopping-ul se transforma dintr-o activitate impersonala si fugitiva centrata pe rezultat si cantitate, intr-un demers personalizat ce pune accent pe calitate, pe emotii, pe interactiunea reala dintre consumator si brand sau designer-ul produsului, oferind valoare experientei in sine.“, spune Loredana Preda, CEO, Noblesse Group International.

Palatul Noblesse este un proiect al Noblesse Group, initiativa antreprenoriala care activeaza in domeniulindustriilor creative siculturale, promovand un stil de viatarafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineste activitatile tuturor brandurilor din cadrul grupului.
După un proces complex de consolidare, restaurare a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, artă și design din București, un concept unic în Europa.

Urmareste si tu cele mai cool & stylish noutati si evenimente pe site-ul www.palatulnoblesse.ro si pagina de facebook Exclusive Beauty & Fashion Shows pentru a fi la curent cu informatii detaliate despre programul evenimentelor, invitatii speciali si concertele live.
Mâine, vineri, 18 noiembrie, ora 19:00, în cadrul acestei prime editii Exclusive beauty & Fashion shows, Thea Haimovitz va lansa, împreună cu Editura Rao, cartea „Bijuteriile Kabbalah si Lumina Lor”, dar si noua colectia de bijuterii Kabbalah.
http://www.raobooks.com/images/spatiu.gifhttp://www.raobooks.com/images/spatiu.gif

Despre Kabbalah se spun multe iar acum aveți ocazia de a cunoaște câteva dintre tainele acestei științe străvechi prin intermediul unei cărți inedite.
Veți afla poveștile unor personalități cu gândire de factură kabbalistă, precum Giordano Bruno și Pico della Mirandola, dar și istorii ascunse, unele uitate, altele niciodată scrise până acum.Veți descoperi, de pildă, povestea moștenirii fabuloase a lui Jaques Elias sau cum dăruirea de sine – o caracteristică a influenței pozitive a filosofiei Kabbalah – a marcat destinul regelui Carol I.
Paginile acestui volum vă vor dezvălui cum se naște o bijuterie personalizată semnată de Thea O. Haimovitz.
Care sunt ingredientele care alcătuiesc rețeta succesului unei astfel de piese?
Veți afla chiar de la cei care le poartă, prietenii Theei O. Haimovitz, printre care se numără persoane publice precum Cătălin Botezatu, Mirela Vescan, Adina Buzatu, Alessandra Stoicescu, Daniela Nane, Oana Roman și Valentina Pelinel. Cartea beneficiază de o prezentare grafică de excepție grație imaginilor de arhivă oferite cu amabilitate de Muzeul de Istorie al Municipiului București și fotografiilor semnate de Rolf Vescan, Vlad Munteanu sau Daniel Costache.
De ce?
Pentru ca a venit vremea sa stim mai multe despre lumina si frumusetea bijuteriilor Kabbalah. O carte pe care trebuie neaparat sa o ai in biblioteca ta! O carte pentru sufletul tau!
Cartea isi propune sa prezinte istoria preocuparilor kabbalistice pentru frumosul cu sens, mesaj, energie, putere si nu doar frumosul de dragul frumosului. Bijuteriile cu mesaje Kabbalah au in spate o cultura de mii de ani, reusind sa transforme prin intermediul nivelelor superioare ale sufletului uman energia negativa in energie pozitiva. Ele joaca un rol important in viata persoanei care le poarta.

Ne vedem și pe 18 și pe 19 la Palatul Noblesse, str. Sfintilor. nr 7!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *