Quote

Ethical Wardrobe

Pe 8 iunie, Ziua Mondială a Oceanelor, brandul answear.LAB a lansat proiectul Ethical Wardrobe (Garderoba Etică) cu o primă colecție în ediție limitată, prin care dorește să le reamintească oamenilor de puterea alegerilor care ne afectează nu numai viața, ci și mediul înconjurător, iar consecințele lor pot ajunge până în viitor.

Proiectul Ethical Wardrobe este o promisiune făcută planetei, brandul concentrându-se pe calitate, materiale certificate și producție cât mai puțin dăunătoare mediului. Prima colecție din cadrul noului proiect Ethical Wardrobe este disponibilă doar pe ANSWEAR.ro.
Profit de ocazie pentru a-i ura brand-ului ANSWEAR.ro cât mai mulți ani fashionable & trendy înainte:

answear.LAB, marca proprie a retailerului online ANSWEAR, vrea să demonstreze că investițiile în haine din materiale durabile și naturale, realizate cu grijă pentru bunăstarea planetei, pot avea rezultate – nu numai pentru noi, ci mai ales pentru mediu.

Linia vestimentară Ethical Wardrobe by answear.LAB va rămâine permanent în oferta brandului.

Prin intermediul acesteia, answear.LAB vrea să schimbe atitudinea clienților față de crearea stilului și urmărirea tendințelor, făcându-i conștienți că alegerile lor în materie de fashion contează.
Până la 90% din articolele cu eticheta Ethical Wardrobe constau din cel puțin 50% țesături rezistente, care sunt cât mai puțin nocive pentru mediu. answear.LAB se bazează pe materiale certificate provenind exclusiv din surse sigure, produse în spiritul dezvoltării durabile: cânepă, in, bambus, modal, bumbac eco și producție etică.

Colecția include, de asemenea, piese vestimentare realizate din materiale reciclate, cum ar fi poliesterul din plasele de pescuit abandonate, care, plutind în mări și oceane, reprezintă o amenințare mortală pentru fauna locală. Ethical Wardrobe nu se referă doar la produse pentru care primează calitatea și fiabilitatea sursei de origine, ci și la promovarea unui nou mod de gândire despre fashion și îmbrăcăminte. Brandul oferă clienților săi versatilitate, îi încurajează să trăiască într-o simbioză din ce în ce mai mare cu mediul și îi face să fie conștienți de valoarea propriilor alegeri, chiar și cele mai mici.

Ethical Wardrobe reprezintă pace și armonie – acesta este stilul ședinței foto de imagine. În oferta answear.LAB, bazată pe nuanțe subtile de negru, maro, bej și ecru, putem găsi rochii maxi, cămăși în culori naturale de in, hanorace moi și topuri vaporoase. Stilurile pieselor din Ethical Wardrobe sunt clasice, universale și atemporale, iar calitatea înaltă și durabilitatea produselor le permit să fie purtate pentru mai multe sezoane, ceea ce contează pentru mediul înconjurător.

Prima colecție în ediție limitată din Ethical Wardrobe lansată de answear.LAB cu ocazia Zilei Mondiale a Oceanelor este rafinată în fiecare detaliu – de la fibre de țesături până la ambalaje biodegradabile certificate.

Ethical Wardrobe nu este singura activitate a brandului answear.LAB către moda etică. answear.LAB se concentrează pe producția locală din Europa, creează toate capsulele vestimentare în cantități rezonabile, limitate, iar datorită acestui aspect hainele își vor gasi cumpărătorii, iar planeta nu va fi aglomerată de un exces de volum. Mai mult, answear.LAB își propune să crească proporția de fibre naturale din colecțiile sale cu 10% în fiecare sezon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *