Quote

Enjoy the silence, enjoy the technology – with Rowenta

Vine, vine primăvara. Facem curățenie în toată țara 🙂 Avem cele mai bune produse de curățenie, detergent special pentru gresie și gaianță, detergent special pentru parchet și un produs excelent pentru curățat covoare. Dar cum redăm strălucirea şi prospeţimea covorului preferat? Covorul care ne-a plăcut atât de mult în magazin, dar este atât de dificil de curățat, cu firele sale lungi, în care, practic, rămân blocate praful, scamele și firele de păr…

Haide să vedem ce aspiratoare performante ne-a mai pregătit Rowenta, ca să dăm liniștiți startul curățeniei de primăvară.

Enjoy the silence, enjoy the technology!
Silence Force Multicyclonic este singurul aspirator care combină performanța extremă cu o putere constantă de aspirare și un nivel de silențiozitate de neegalat. Este exact ce ai nevoie primăvara aceasta pentru o curățenie de 5 stele.
Știu, te-ai întrebat: cum adică nivel de silențiozitate de neegalat? Simplu!

Cel mai amuzant și ușor mod de a face curățenie în liniște, nu-i așa? Rowenta are în spate 15 ani de cercetare care au dus la optimizarea tehnologiei sistemului silenţios şi design-ului pentru diminuarea zgomotului în timpul aspirării.
Imaginează-ți că îți place să faci curat seara, dar vecinul e concentrat la meci și nu vrea să audă gălăgie. Silence Force Multicyclonic asigură o aspirare silențioasă datorită sistemului Rowenta Extreme Silence: motorul izolat şi suspendat minimizează vibrațiile, filtrul de spumă acustică reduce zgomotul, iar lanţul de accesorii optimizează fluxul de aer.
Casa ta va arăta perfect datorită aspiratorului ce dispune de un cap de aspirare puternic, ce înlătură cu ușurință murdăria, asigurând rezultate perfecte, fără efort, dar mai ales în liniște.

Pentru o aspirare rapidă, dar eficientă, folosește aspiratorul vertical Rowenta Air Force Extreme Vision Pro.
Prevăzut cu un cap de aspirare DeltaVision Led și cu o perie rotativă de mare viteză de până la 6200 de rotații pe minut, Air Force Extreme Vision Pro este un instrument ultra-modern de curățare. Designul unic al periei, ultra-subțire în formă de triunghi este special conceput pentru a ajunge în fiecare colț. Funcția Delta Vision cu indicator LED îți oferă vizibilitate perfectă pentru zonele joase și greu accesibile. În plus, bateria din litiu asigură o autonomie de până la 65 de minute și încărcare rapidă.

Simplu, eficient și sigur. Aspiratoarele Rowenta sunt asistentul perfect în primăvara aceasta, ce te ajută să ai confortul pe care ți-l dorești.
Ai timp până pe 30 iunie 2017 să alegi produsul dorit și să beneficiezi de încă 3 ani de service extins. Produsele participante în campanie sunt: Rowenta Silence Force, Air Force, Ergo Force Cyclonic și X-Trem Power.
Tot ce trebuie să faci este să înregistrezi aspiratorul achiziționat în perioada 1 martie – 30 iunie 2017 pe www.garantieextinsa.rowenta.ro și beneficiezi degaranția extinsă de 3 ani! Simplu, la un click distanță.
Mai multe detalii pe garantieextinsa.rowenta.ro, www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *