Quote

Emotions – emotii transpuse în haine

Lunile trecute am descoperit cu încântare și exact la lansare un brand românesc nou și original. Cu un nume inspirat și haios – practic un joc de cuvinte: OuiMehNon, la fel de inspirat precum piesele vestimentare propuse. Și iată că, în peisajul bucureștean boem și călduros, de Mic Paris la început de vară, cu parfum de tei si caprifoi, la terasa Voila, OuiMehNon ne-a făcut părtași la noi emoții (estivale de data aceasta), lansând colecția Emotions. O colecție urbană, diferită, cool, care mi-a trezit pe loc nostalgia vacanței mari, a dansului, a petrecerilor până în zori.

Colecția „Emotions” aduce un look contemporan fresh și vesel. Piesele au croiuri moderne, structurate, cu detalii care fac diferența: manșete supradimensionate, pliseuri sau decupaje neașteptate. Pe lângă piesele negre, cu un impact puternic, în colecția Emotions am descoperit cu încântare și un print cu buline colorate pe fundal negru. Imprimeul ludic a fost creat special pentru brandul OuiMehNon.

Vedetele colecției sunt, evident, salopetele, care vin în diverse modele, de la salopeta imprimată cu top decupat la spate și guler înalt, la cea tip bustieră cu pantaloni largi sau salopeta midi negră, cu guler înalt, închis la spate.
Dar colecția cuprinde și rochii lejere, ușor de accesorizat, cămăși și jachete cu acest print cu buline despre care aminteam mai devreme, în aceeași linie îndrăzneață, unică (jacheta XS am probat-o pe loc!)

„OuiMehNon aduce în prim plan ținute de designer produse în serii mici, astfel încât clientele să se bucure atât de ținute originale care se vând în sistem „limited edition” cât și de servicii de livrare rapida. OuiMehNon își propune ca fiecare colecție pe care o va lansa să aibă o identitate diferită de colecțiile anterioare și să exprime întotdeauna un stil diferit”, ne-a spus, printre emoțiile inerente lansării, frumoasa si inimoasa Roxana Andraș, fondatoarea brandului OuiMehNon.

Ținutele OuiMehNon sunt deja disponibile în boutique-ul online ouimehnon.com. Și da, pot fi purtate în diverse momente ale zilei – piesele casual sunt perfecte pentru weekenduri relaxate sau vacanțe, iar rochiile au un croi ce se potrivește și pentru o seară petrecută în oraș, dar și pentru birou. Căci ținutele office nu trebuie să fie plictisitoare, ci, cu imaginație, pot fi creative și cu un strop de je ne sais quoi.
A bientot! Bisous! XoXo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *