Gallery

Emotiile mari si esentele tari se tin in sticlute mici

Scriam anul trecut despre jucăusa colecție Mini Fragrance Collection lansată de Salvatore Ferragamo. Ei bine, spiritul ludic al parfumierilor a imbogatit si anul acesta colectia cu o nouă referință… buclucasa, numai buna de luat zilnic in geanta sau cu tine in vacanta!

Emozione, Ferragamo

Emozione, Ferragamo


EMOZIONE. EMOTII DE VACANTA.
Emozione, parfumul emoțiilor lansat anul acesta de Casa Ferragamo, este deja disponibil din august în toate magazinele Sephora, Douglas și Debenhams, în varianta mini, de poșetă de 20ml.
O sticluţă miniaturală, ideală de purtat in portfard, alaturi de rujul tau preferat, in fiecare zi si in fiecare destinatie in care pleci, vara aceasta.
Just perfect!

Caci, inspirate din jucăria preferată a copilăriei – titirezul – parfumurile pornesc într-o călătorie în întreaga lume. Ca si mine, de altfel – “titirez” în lung şi-n lat prin lume şi călătoare de meserie ce mă aflu 😉
Poate de asta mă şi identific atât de mult cu parfumurile Ferragamo, fiecare reprezentând o invitaţie la descoperirea plină de bucurie a unei noi destinaţii.
Cum?
Printr-o aromă jucăușă creată din cele mai luxoase materiale, dezvăluie latura prețioasă, ironică și pasională a brandului inovator. Şi prin păstrarea unui spirit jucăuş, precum un copil curios să descopere mereu noi şi noi locuri şi lucruri.

#Colecția completă este deja disponibilă în exclusivitate în parfumeria Debenhams din Mall Vitan – din fericire cea mai apropiată de casa mea
(nu e, deci, de mirare că sunt atât de des pe acolo şi că te ţin la curent cu cele mai fierbinţi beauty-noutăţi 😉 ).
Emozione Eau de Parfum 20ml -158 lei (Sephora, Douglas, Debenhams),
Signoria Eau de Parfum 20 ml – 158 lei, Signorina Eleganza Eau de Parfum 20 ml – 158 lei si Signorina Eau de Toilette 20 ml – 158 lei (Debenhams).

FII DIN NOU COPIL. INTRA IN JOCUL CU TITIREZUL ŞI ORIGAMI
Dar haide să descoperim împreună regulile pline de haz ale jocului Ferragamo.
Cutiuța elegantă a fost creată asemenea unei jucării origami. Varianta modernă a unei cutii de bijuterii, ambalajul exceptional protejează sticla și se deschide pentru a scoate la lumină frumusețea acestei creații. Sticla transparentă este decorată cu motive aurii care evocă jucăria copilăriei și emană bucurie și mișcare, în timp ce păstrează eleganța înăscută și atemporală a casei Salvatore Ferragamo.
Capacul răsucit al sticlei te conduce într-o călătorie imaginară, portretizând spiritul acestei colecții. Amuzante și distractive, acestea creează o atmosferă familiară și magică.


Bucură-te de vară, de vacanţă, de locurile şi lucurile noi. Şi nu uita să le descoperi cu candoare copilului din tine. A te mira şi bucura mereu de noutate este secretul!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *