Quote

Elvis hasn’t left the building!

Elvis hasn’t left the building!
Cu gândul ăsta am rămas aseară în sală, mult după ce s-a terminat vizionarea în avanpremieră a mult-așteptatului film „ELVIS”.

Un film senzațional din orice punct de vedere. 🎬 Abordare originală a subiectului – un profil psihologic al omului și cântărețului Elvis (interpretat de Austin Butler), într-o analiză total neașteptată, făcută din perspectiva impresarului său, căpitanul Tom Parker, magistral interpretat de Tom Hanks (doar nu degeaba a câștigat două Oscaruri în cariera sa… și ar fi meritat mai multe!).
🎬 Tehnici de filmare originale, îmbinând vintage styles cu un revoluționar suflu de 2022.
📽 Cadre care se succed cu viteză amețitoare, sugerând însuși ritmul super-alert, de combustie, în care Elvis și-a trăit viața, cariera, pasiunea pentru muzică și dedicarea completă pe scenă.
🎥 Imagini de vis.
📼 Un fond sonor de zile mari.

📽 Filmul se adâncește în dinamica relației complexe dintre cei doi de peste 20 de ani, de la ascensiunea la faimă a lui Presley până la vedeta fără precedent care a schimbat cursul istoriei, pe fundalul peisajului cultural în evoluție și al pierderii inocenței în America. În centrul acestei călătorii se află unul dintre oamenii importanți și influenți din viața lui Elvis, Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

De plâns, de stat cu un nod în gât, de suferit, de trăit tone de emoții. Pe scurt, un film de aplaudat la scenă deschisă!

Evenimentul de lansare în București a mult aclamatului film biografic „ELVIS” de la regizorul Baz Luhrmann a strâns aseară zeci de artiști, critici de film și fani ai celebrului artist pe 21 iunie, la Cineplexx din Băneasa Shopping City.

La premieră au fost prezenți zeci de artiști, influenceri, critici de film, oameni de televiziune și radio care au aplaudat spectacolul acestui film eveniment. Printre invitați, s-au numărat Florin Ristei, Sore, Ana Baniciu, Speak și Stefania, Ana și Monica Odagiu, Călin Goia, Giulia Anghelescu, Lili Sandu, Dan Cruceru, Codin Maticiuc, Nicolai Tand, Irina Gologa, Andrei Stoica, Lino Golden, Alin Gălățescu, Nicoleta Nucă, Jazzy Jo, Anca Dinicu, Dana Săvuică și Nico.

***
Filmul este produs de Warner Bros. Pictures, alături de producători precum Bazmark și Jackal Group, și este distribuit în România de Vertical Entertainment exclusiv în cinematografele din România, începând cu data de 24 iunie 2022.

Programul filmului „ELVIS” pentru întreaga săptămână la Cineplexx și First Class Cinema poate fi consultat oricând online pe site-ul www.cineplexx.ro sau pe aplicația gratuită de mobil. Biletele pot fi achiziționate direct din cinema sau online pe www.cinemagia.ro.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie și al doilea cel mai important lanț de cinematografe pe piața românească. Compania deține în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia și Italia. În România deține deja cinci locații tip multiplex – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș – cu angajamentul asumat de extindere a portofoliului cu alte noi locații în viitorul foarte aproiat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *